Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concertul simfonic ”Un altfel de Crăciun… la Sebeș”. Acces gratuit

Publicat

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, la ora 19:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, va avea loc concertul simfonic „Un altfel de Crăciun… la Sebeș”, pe care Municipiul Sebeș îl organizează în parteneriat cu orchestra simfonică condusă de carismaticul dirijor Remus Grama.

Acest concert promite să aducă o notă de magie și bucurie, anunțând sărbătorile de iarnă.

afis concert simfonic sebes

Programul variat cuprinde atât lucrări tradiționale de Crăciun din repertoriul internațional, cât și piese celebre din repertoriul unor formații legendare precum: ABBA, Queen, Beatles, dar și muzică de film, pentru a oferi un spectacol muzical plin de diversitate și emoție.

Această combinație de genuri muzicale va face concertul accesibil și atractiv publicului larg, de la iubitorii de muzică clasică, la cei pasionați de muzică pop-rock. Este o oportunitate minunată de a ne bucura de muzică de calitate și de a crea amintiri frumoase în timpul sărbătorilor de iarnă.

„Vă transmitem așadar, o invitație călduroasă căreia vă rugăm să îi răspundeți printr-o confirmare, pentru a vi se repartiza în sală locurile dorite”, transmit organizatorii. Accesul la eveniment este gratuit.

Pentru rezervări

– email: contact@cclbsebes.ro

– telefon: 0372-930929

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax