Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concertul Smiley de miercuri seara a dezmorţit albaiulienii, cu piese cunoscute şi show live

Publicat

Miercuri seara, Smiley a fost pe scena din parcarea Alba Iulia Retail Park, cu ocazia lansării celui mai nou centru comercial din oraş, unde a pus lumea să danseze, să bată din palme, să cânte, cu o prezentare ingenioasă şi pe placul tuturor.

Locaţia a fost aproape plină de albaiulieni de toate vârstele şi orientările muzicale, inclusiv clienţi ai hipermarketului din apropiere. Într-o seară friguroasă de toamnă târzie, Smiley a reuşit să aducă zâmbetul şi buna dispoziţie pe chipul şi în sufletul oamenilor cu şi fără griji, dar mai ales al tinerilor şi copiilor care au completat atmosfera unui mini-concert live reuşit.

Evenimentul a început în jurul orei 19.00, parcarea Alba Iulia Retail Park fiind repede umplută de oameni curioşi să-l vadă „pe bune” pe tânărul artist. Intrarea a fost gratis, iar echipaje de la Poliţia locală şi Ambulanţă au asigurat zona, pentru prevenirea eventualelor incidente.

Smiley a reuşit să ţină publicul „în priză”, cu piese din repertoriul personal şi internaţional. Albaiulienii au cântat împreună cu Smiley şi trupa sa „Am bani de dat”, „În lipsa mea”, „Design to Love You”, „Preocupat cu gura ta”, Love Is For Free” – piese de pe cele două albume lansate în 2008 („În lipsa mea”) şi în 2010 („Plec pe Marte”) – dar şi melodii de pese hotare, gen „Billionare” (Travie McCoy ft. Bruno Mars).

A fost o atmosferă plăcută, oamenii s-au distrat şi, într-o zi din mijlocul săptămânii, au avut parte de mai bine de o oră de show live de calitate. După terminarea concertului, s-au format coloane de maşini şi albaiulieni care se îndreptau spre case, dând bătăi de cap, pentru câteva minute, poliţiştilor din zonă, care au asigurat dirijarea traficului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. alex

    joi, 10.11.2011 at 01:18

    sa moara marioara murarescu de ciuda, dar zici ca ea a scris o parte din text, ma jur. „indragitul cantaret si compozitor” ii zicea, probabil, lui liviu vasilica in zilele lui bune…

  2. uE

    joi, 10.11.2011 at 09:43

    @alex: Sa mori tu… de ciuda:D

  3. xyz

    joi, 10.11.2011 at 10:25

    asta i chiar tare alex:))))

  4. Lili

    miercuri, 16.11.2011 at 10:18

    Adevarul e ca alex are dreptate… formularea e „de lemn”…masiv!

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 16.11.2011 at 10:32

      @lili, de ce nu ne dai tu o mostra de talent? rescrie articolul

  5. Lili

    miercuri, 16.11.2011 at 11:32

    Ei…acum si tu… daca aveam talent la scris articole eram in redactie la alba24… asa sunt doar simplu cititor. Asa cum nu stiu face o paine, dar stiu cum ar trebui sa fie una buna sau nu ma pricep deloc la facut vin, dar stiu sa-ti spun cand un vin e de calitate… Sau ca „moderatorul de serviciu” are un ton tafnos in dimineata asta…si-mi pare rau ca l-am suparat…nu asta era intentia.

  6. alex

    miercuri, 16.11.2011 at 20:10

    @moderatorul: stai frate chill, de ce te superi asa? ia-l ca pe un sfat constructiv. data viitoare poate o facem mai bine si bagatorii astia de vina nu mai apar. uite, data viitoare poate suna asa: „prietenul actrictei laura cosoi, smiley…” sau „fostul component al trupei simplu, smiley…” sau „unul dintre membrii juriului de la vocea romaniei, smiley…” sau altele… sper sa nu deranjez prin aceste sugestii mult mai bune decat „indragitul cantaret si compozitor”. cheers!

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 16.11.2011 at 20:55

      :))

  7. alba24

    miercuri, 16.11.2011 at 21:10

    @alex – alex, ai umor si ne plac oamenii cu atitudine. Poate incercam o colaborare. Da-ne un mail pe redactie@alba24.ro

  8. dani

    joi, 17.11.2011 at 16:18

    bine totusi ca autoarea articolului nu se apara, doar moderatorul de serviciu ii ia apararea, eu zic ca am citit ceea ce ma interesa din articol si nu vreau sa despic firu in patru pentru exprimare sau aranjarea in pagina a articolului mai sus aminti

  9. Stefan

    joi, 24.11.2011 at 12:04

    Bucurati-va ca un artist ca Smiley vine(rar) in satul vostru si decat sa umpleti pagina cu comentarii proaste, mai bine lasati foaie alba ca la test la scoala.

    • @Stefan

      joi, 24.11.2011 at 14:59

      Inca un frustrat caruia ii e ciuda ca a venit la noi si nu la el in. . . catun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax