Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concluziile președintelui Unirii, la finalul turului. Mihai Dăscălescu: ”Mai avem nevoie de 20 de puncte pentru a sta liniștiți”

Publicat

Unirea Alba Iulia a încheiat turul pe poziția a șasea cu 22 de puncte, obținând rezultate nesperate la începutul turului de campionat. După ce au reușit să producă o serie de rezultate surprinzătoare, uniriștii vor ierna liniștit, însă problemele adevărate vor începe abia în returul actualei ediții de campionat.

Cele 22 de puncte au fost muncite și în opinia antrenorului sunt bune pentru o echipă de mijlocul clasamentului, dar uniriștii și-au fixat un obiectiv mai îndrăzneț pentru partea a doua a campionatului. ”Cele 22 de puncte sunt bune pentru o echipă de mijlocul clasamentului. Mai avem nevoie de minim 20 de puncte pentru a putea sta liniștiți. Noi ne propunem ca în această iarnă să întărim toate compartimentele și să obținem o clasare în primele patru locuri”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Președintele „alb-negrilor” spune că și-ar fi dorit în aceste ultime două partide să obțină mai multe puncte, având în vedere că echipa din Alba Iulia a jucat în compania ultimelor două clasate. ”Cred că puteam să obținem mai multe puncte în ultimele etape când am întâlnit echipe mai slab cotate, cum ar fi jocul cu Juventus și cu Turda, de unde am obținut doar două puncte”, a mai spus Dăscălescu. Acesta a mai mărturisit că și-ar dori să mai lucreze puțin și la mentalitatea jucătorilor.

Săptămâna viitoare, șefii de la FC Unirea decid cine mai rămâne în echipă

Lunea viitoare se va întruni Consiliul de Administrație  al Unirii pentru a decide soarta jucătorilor care rămân sau nu pentru partea secundă a returului. Atunci, șefii de pe ”Cetate” alături de antrenorul Gherman vor stabili atât plecările, cât și posturile pe care ar dori să mai vină jucători. ”Încă nu s-a decis cine rămâne și pleacă de la echipă, consiliul de administrație alături de antrenor vor stabili asta. Probabil că vor pleca jucători, dar nu pot spune nimic exact momentan”, a încheiat Mihai Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia s-ar putea despărți în această iarnă de Bogdan Bucurică (aflat la final de contract), George Petcuț (dorit de Poli Timișoara), Cornel Cornea (reziliere pe cale amiabilă). Cel mai probabil, șefii Unirii vor renunța la doi jucători  din lotul lui Gherman, aceștia fiind un mijlocaș și un atacant.

La finalul turului, echipa din Cetatea Marii Unirii are 15 goluri marcate și 10 primite și se află la egalitate cu Poli Timișoara în ceea ce privește cea mai bună defensivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax