Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurență mare pentru 18 de posturi la Casa de Pensii Alba: 12 pe un loc, pentru funcția de referent debutant. Detalii concurs

Publicat

Concurență mare pentru posturile pe perioadă determinată scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Alba: 4 persoane pentru un post de consilier debutant și 14 persoane pentru un post de referent debutant.

Concursul va avea loc în 6 septembrie la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Reamintim faptul că instituția a scos recent la concurs un număr de 14 posturi de consilier debutant și 4 posturi de referent debutant, pe perioadă determinată (15 septembrie – 31 decembrie 2021). Posturile sunt necesare pentru evaluarea dosarelor în vederea recalculării pensiilor din sistemul public.

Comisia de concurs a comunicat, în data de 1 septembrie, rezultatele selecției dosarelor de înscriere la concursul din intervalul 6 – 14 septembrie.

Astfel, 112 persoane au fost declarate admise în urma selecției dosarelor de înscriere pentru cele 14 posturi de consilier debutant scoase la concurs (8 candidați / post).

Alte 48 de persoane au trecut de selecția dosarelor de concurs pentru cele 4 posturi de referent debutant (12 candidați / post).

Candidații declarați admiși la selecția dosarelor vor susține proba scrisă luni, 6 septembrie, ora 10:00, la sediul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

AICI : Lista_selectie candidați admiși

Intrarea în sala de concurs se va face în intervalul 08:30 – 09:30.

Concurs angajare la Casa de Pensii Alba: repartizarea pe săli a candidaților

AICI: Repartizarea pe săli concurs funcția consilier debutant

AICI: Repartizarea pe săli concurs funcția referent debutant

Condiții și reguli de participare la concurs

Peste 1.000 de persoane vor fi angajate la Casele judeţene de pensii, iar salariile pe care le vor primi nu sunt deloc mici.

Noii angajați vor trebui să introducă manual în sistemul digital de pensii datele din cele aproximativ cinci milioane de dosare existente în România.

Salarii între 2.500 şi 3.500 de lei, dar angajările sunt pe durată deterninată

Pentru operarea dosarelor de pensii vor fi angajaţi 1.000 de oameni, dintre care 800 cu studii superioare şi 200 cu studii medii.

„De asemenea, le-am cerut preşedinţilor de case judeţene de pensii să nu creeze false aşteptări şi să spună foarte limpede că suplimentarea de personal se face pe perioadă determinată, până la finalul anului 2022, astfel încât să fie angrenaţi exclusiv în procesul de evaluare şi digitalizare a procesului de pensii”, a declarat mininstrul Muncii.

Chiar şi cei fără experienţă pot participa la selecţie, dacă au abilităţi şi competenţe pentru a lucra la procesul de digitalizare.

Salariile vor fi între 2.500 şi 3.500 de lei net, în funcţie de studii şi competenţe. Posturi bine plătite, doar că angajările sunt doar pe durata procesului de recalculare a pensiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax