Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

CONCURS: Alba24 și Agenţia „Vacanța” premiază ideile care pot dezvolta turismul în județul Alba. Câștigătorul pleacă în Grecia!

Publicat

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru concediul din această vară? Ei bine, Alba24.ro şi Agenţia Vacanţa din Alba Iulia te trimit în Grecia, GRATUIT. Tot ce trebuie să faci este să îți aduci contribuția la găsirea unei soluții pentru revitalizarea turismului în județul Alba. Concursul de idei este deschis până la sfârșitul lunii mai 2014 când va fi anunțat marele câștigător al unui sejur de 7 nopți pentru două persoane pe „tărâmul zeilor”.

Alba are toate atuurile pentru a deveni un județ turistic. Cele mai frumoase peisaje naturale, munți, cascade, peșteri, pârtii de schi, lacuri și o mulțime de sate în care tradiția se păstrează vie de sute de ani.

Pe lângă toate acestea, inima județului și orașul reședință, Alba Iulia, se poate lăuda cu o istorie impresionantă. De-a lungul timpului, prin „Cealaltă Capitală” s-au perindat de la daci și romani, la Imperiul Austro-Ungar, mari domnitori, patrioții care au înfăptuit Marea Unire la Alba Iulia, dar și oameni de cultură, artiști și personalități care ne reprezintă în acest moment cu mândrie. Toți aceștia și-au pus amprenta și asupra arhitecturii orașului.

Au rămas în urma lor monumente pe care le vedem și astăzi: Sala Unirii, Obeliscul, Biblioteca Batthyaneum, Palatul Apor, Catedrala Reîntregirii, în care au fost încoronați Regele Ferdinand și Regina Maria, Catedrala Romano-Catolică și, nu în ultimul rând, bijuteria orașului, cea mai mare Cetate Vauban din România, Alba Carolina, restaurată recent cu fonduri europene.

Și infrastructura de transport ne va ajuta să promovăm turismul. Autostrada Orăştie – Sibiu este aproape terminată, iar în curând vor începe lucrările la Autostrada Sebeș-Turda. Arterele de intrare în Alba Iulia au fost și ele aduse la standarde europene, iar drumurile județene ne duc fără probleme în inima Munților Apuseni și Șureanu. De asemenea, pe o rază de circa 100 km depărtare de Alba Iulia se află trei aeroporturi internaționale care pot facilita accesul turiștilor.

Toate aceste aspecte ar putea pune județul Alba și Alba Iulia pe harta celor mai vizitate zone turistice din România. Turismul ar putea deveni ușor punctul forte al județului Alba, doar că în acest moment turiștii preferă doar să tranziteze județul și orașul, fără a petrece aici perioade mai lungi de timp.

Ce ar trebui să facă autoritățile locale, județene sau chiar naționale pentru ca turismul în Alba să devină principala sursă de venit pentru locuitori, iar atracțiile județului să devină cunoscute în întreaga lume?

Răspunsul la această întrebare îți poate aduce un sejur pentru două persoane timp de 7 zile pe Riviera Olimpului din Grecia.
Acest premiu este oferit cititorilor Alba24.ro de către partenerul nostru „Vacanța”- Agenția de Turism din Alba Iulia cu sediul în Alba Mall.

Foarte ușor, nu? Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 pași simpli:

1. Să lași un comentariu la acest articol în care să îți expui ideea de promovare a județului și a orașului Alba Iulia. Foarte important: ca să lași acest comentariu TREBUIE să te loghezi cu contul tău de Facebook și nu cu un pseudonim. Așa ne va fi mai ușor să identificăm câștigătorul care va fi desemnat prin tragere la sorți.
2. Să recomanzi sau să dai share acestui articol. Vrem să știm și părerile prietenilor tăi de pe Facebook, iar acest lucru ne va ajuta.
3. Să intri pe pagina de Facebook a Agenției Vacanța și să dai un LIKE. Merită acest mic semn de apreciere pentru că ne pune la dispoziție premiul generos.

Toți cei trei pași trebuie urmați. Nu este suficient doar să laşi comentariu la acest articol sau îndeplineşti doar celelalte două etape. Câștigătorul concursului va fi tras la sorți la sfârșitul lunii mai, printr-o emisiune transmisă ÎN DIRECT de la sediul Alba24 la care poate să participe oricine. Vom verifica dacă cel extras a urmat toate cele trei etape obligatorii (comentariu la articolul de pe Alba24, recomandare pe Facebook și „like” la pagina Agenției „Vacanța”) și, dacă totul este în ordine, fericitul câștigător își va face bagajele și va pleca în Grecia în luna iulie.

Participanții se vor supune termenilor și condițiilor din REGULAMENTUL CONCURSULUI.

Toate ideile vor fi trimise la Consiliul Județean și la primăriile din județ și astfel poate vom reuși să contribuim la dezvoltarea turismului în Alba.

Succes!

Comentarii:

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax