Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONCURS ANULAT la Spitalul Judeţean Alba. După contestaţii la proba scrisă pentru asistenţi şefi secţie, conducerea unităţii va organiza alt examen

Publicat

Spitalul-Judetean-Alba_DSP Concursul organizat de Spitalul Judeţean Alba pentru ocuparea unor posturi de asistent şef secţii care s-a derulat în 17 decembrie a fost anulat de conducerea unităţii medicale. Decizia a fost luată în urma unor contestaţii prin care s-au sesizat că unele corecturi pe lucrări făcute de candidate ar putea fi considerate semne distinctive.

Posturile scoase la concurs au fost pentru secţiile de Medicină internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Oncologie medicală, Chirurgie generală, Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, ORL, ATI, Neurologie, Boli Infecţioase, Psihiatrie acuţi, Recuperare, medicină fizică şi balneologie, UPU, bloc operator, laborator analize medicale, laborator radiologie şi imagistrică medicală şi sterilizare.

În urma probei scrise, 16 candidaţi au fost iniţial admişi, iar alţi patru au fost respinşi. AICI, rezultatele, Pe 19 decembrie, spitalul a anunţat că acest concurs a fost anulat.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Nicoleta Coşarcă, a explicat pentru Alba24 că a hotărât să anuleze concursul pentru a nu exista vreo suspiciune privind corectitudinea organizării şi rezultatelor, în urma unor contestaţii.

„Au fost trei contestaţii, candidatele semnalau faptul ca unele corecturi pe lucrări, acceptate de comisia de concurs, ar putea constitui semne distinctive. Ca să nu alterăm rezultatele, am anulat acest concurs şi vom începe o nouă procedură, imediat după 1 ianuarie.

Vom aduce supraveghetori din altă parte, examenul va fi monitorizat video, astfel încât nimeni să nu mai aibă motive să reclame vreo posibilă neregulă”, a declarat Nicoleta Coşarcă.

Managerul spitalului a ţinut să precizeze că este vorba despre un concurs de funcţii şi nu de acces pe post, astfel că se poate considera un concurs intern, în cadrul instituţiei. A subliniat că vor fi mai drastice condiţiile de monitorizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghita

    vineri, 06.02.2015 at 09:59

    Anularea unui concurs este o chestiune extrem de delicata. Rar se intampla asa ceva. Daca este un concurs intern, in cadrul institutiei, de ce atatea masuri drastice stimata doamna manager? Nu cumva persoanele care trebuiau sa ia examenul nu lau luat si de data aceasta suntem siguri, il vor lua? ce parere aveti….?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax