Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs CE: Studenții de Artă, Grafică și Comunicare, invitați să realizeze lucrări pe tema „Migranții din Europa”. Premiul: 10.000 de euro

Publicat

Studenții de Artă, Grafică și Comunicare din Alba Iulia pot să se alăture colegilor din cele 27 de state membre UE în realizarea unor lucrări de artă ce vor avea ca temă „Migranții în Europa”.

Comisia europeană lansează un concurs multimedia, iar facultățile care doresc să se înscrie o pot face până în 21 iunie 2013.  Fiecare dintre facultățile ai căror studenți vor câștiga locul I la categoriile Poster, Fotografie și Video și Premiul publicului va fi recompensată cu 10.000 euro, care să fie folosiți în scopuri educaționale, informează Comisia Europeană.

Înscrierile se realizează pe site-ul www.migrantsineurope.eu. „Pentru a stimula o dezbatere constructivă și a reflecta asupra situației migranților în Europa, Comisia le oferă noilor talente ale Europei posibilitatea de a-și expune prin artă punctul de vedere”, se arată într-un comunicat remis HotNews.ro. La concurs pot participa toți studenții cu vârsta de peste 18 ani care sunt înscrişi la o instituție de învățământ superior din domeniul artei, graficii sau comunicării din orice țară UE şi din Croația. Facultăţile trebuie să prezinte lucrările până la 21 iunie 2013, la următoarele categorii: Poster, Fotografie și Video.Fiecare facultate poate prezenta una sau mai multe lucrări de artă, în una sau mai multe categorii. Lucrările vor fi evaluate la nivel național, iar cele mai bune dintre acestea (maximum 10 lucrări pentru fiecare țară) vor fi transmise unui juriu european care îi va selecta pe cei 30 de finaliști și va decide câştigătorul european pentru fiecare categorie. Din acest juriu vor face parte profesioniști din domeniul comunicării, artei și mass-mediei, precum și persoane din rândul comunităților de migranţi.

Cei 30 de finaliști europeni vor fi invitați să participe la ceremonia de decernare a premiilor, care va fi organizată la Bruxelles. Se va acorda un premiu special al publicului, pe baza unui vot public exprimat pe site-ul de internet www.migrantsineurope.eu.

Sursa: Hotnews

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax