Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs cu premiu de 500 de euro, pentru elevi, în cadrul proiectului „Lider european”. Vezi detalii din prezentarea de la Colegiul Economic din Alba Iulia

Publicat

elevi

Amfiteatrul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia a găzduit, miercuri, o sesiune de informare a Reprezentanţei Comisiei Europene în România cu tema „Europa, Casa Noastră”. Este vorba despre o campanie de informare şi comunicare anuală, menită să transpună priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. Campania va fi implementată în numele şi sub îndrumarea Reprezentanţei Comisiei Europene în România, de către Chelgate Public Affairs & Public Relations.

În cadrul sesiunii a avut loc şi o prezentare a Centrului Europe Direct Alba Iulia, susţinută de reprezentantul centrului, Tudor Drâmbărean. La eveniment au participat peste 40 de elevi din cadrul Colegiului, interesaţi de cetăţenia europeană, drepturile şi obligaţiile cetăţenilor, istoricul şi politicile Uniunii Europene.

Scopul evenimentului a fost acela de a  informa tinerii elevi despre proiectul „Lider european”,  ce are rolul de a forma abilităţile elevilor de leadership şi de a le pune în valoare în contextul unor activităţi legate de valorile şi subiectele europene. La acest proiect pot concura toţi elevii din ciclul liceal din România, iar marele premiu este de 500 de euro pentru elevi şi o excursie la Bruxelles pentru profesorul coordonator. Mai multe detalii despre înscriere se găsesc pe site-ul www.europacasanoastra.ro.

La eveniment a participat şi directorul Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, prof. Dan Anca, Acesta şi-a exprimat intenţia de a promova şi susţine activităţile acestui proiect, considerându-le importante pentru formarea profesională şi personală a elevilor şi implicarea lor în activităţi extraşcolare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax