Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de arhitectură, inițiat de CJ Alba: Premii de peste 20.000 lei pentru proiectarea de camping-uri în Luncile Prigoanei și Rimetea

Publicat

În perioada iunie – august 2014, Consiliul Județean Alba desfășoară un concurs de arhitectură ce are ca obiect proiectarea a două campinguri de 3 stele în două zone turistice din județ: Luncile Prigoanei, comuna Șugag și comuna Rimetea. Cele mai bune proiecte vor fi răsplătite cu premiul I, II, III și Mențiune, în valoare totală de 22.000 lei.

„În vederea promovării și dezvoltării turismului și protejării peisajului cultural, a arhitecturii tradiționale din zona Luncile Prigoanei și zona Rimetea, Consiliul Județean Alba organizează un concurs de arhitectură pentru selectarea celor mai bune proiecte de arhitectură. Concursul este public și se desfășoară în baza unui regulament și a unei teme stabilite, într-o singură fază, și se adresează arhitecților, urbaniștilor sau studenților la arhitectură/urbanism”, se precizează în proiectul de hotărâre supus la votul consilierilor județeni joi.

La concurs se poate participa individual sau în echipă. Lucrările înscrise în concurs vor fi verificate și evaluate de către o comisie tehnică și un juriu format din arhitecți și specialiști din domeniu.

În urma verificării proiectelor înscrise în concurs pe baza criteriilor de evaluare și ierarhizare prezentate în tema de concurs se vor stabili proiectele câștigătoare. care vor fi premiate cu premiul I, II, III și Mențiune. Pentru ambele proiecte, valoarea premiilor este: Premiul I – 5.000 lei, Premiul II – 3.000 lei, Premiul III – 2.000 lei și mențiune 1.000 lei.

Regulamentul concursului va fi supus la votul consilierilor județeni din Alba în ședința ordinară de joi, 29 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax