Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs de mesaje și logo-uri pe tema siguranței școlare, între elevii din județ. Polițiștii din Alba le-au oferit premii

Publicat

Elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Iuliu Maniu” Vințu de Jos, coordonați de profesoara Cecilia Griuian, au fost desemnați câștigători ai concursului de mesaje și logo-uri organizat în cadrul Campaniei ” ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

Ei au fost premiați de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

”Educația este un vaccin contra violenței” este mesajul pe care un juriu format din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Inspectoratului Școlar Județean Alba, Consiliului Elevilor, Asociației de Părinți precum și cadre didactice din cadrul celor 5 unități de învățământ care au participat la concurs, l-au ales pentru a participa la etapa națională.

Pe locul II s-a clasat lucrarea elevilor Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Unirea, iar pe locul III s-a clasat Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia.

Cu sprijinul Asociației Apulum Pol, câștigătorii au fost recompensați cu diplome și ghiozdane.

Campania ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, reprezintă un demers preventiv pentru conștientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară și se derulează la nivel național, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, până la sfârșitul anului școlar 2023- 2024.

Aceasta are ca scop informarea elevilor și părinților cu privire la noțiuni din domeniul juridic și identificarea comportamentelor de risc și a situațiilor vulnerabile la care pot fi expuși elevii, în vederea reducerii victimizării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax