Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs fără câștigător pentru postul de șef al Poliției Județului Alba. Unul nu s-a prezentat, doi nu au promovat

Publicat

concurs ipj alba

Nici unul dintre cei trei candidați care s-au înscris în cursa pentru postul de șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, nu a promovat examenul. Este vorba despre Ioan – Sorin Cioancă, în prezent împuternicit în această funcție, adjunctul său Mihai Rus și despre Florin Dogaru, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Surse din cadrul instituției au declarat pentru Alba24 că la examenul din data de 11 septembrie s-au prezentat doar doi dintre cei trei: Ioan – Sorin Cioancă și Florin Dogaru, Mihai Rus renunțând. Nici unul dintre cei doi comisari șefi care au participat la concurs nu au obținut însă nota 7.

În aceste condiții, Ioan – Sorin Cioancă rămâne împuternicit la conducerea IPJ Alba până în data de 6 octombrie, când îi expiră mandatul.

Examenul este unul foarte dificil, situații similare fiind înregistrate în mai multe județe din țară unde polițiști cu cariere îndelungate în spate, nu au reușit să obțină posturi de inspectori șefi. De exemplu, la Cluj, Ciprian Miron, absolvent al școlii FBI din Quantico, în prezent adjunct al șefului Poliției Române, nu a obținut notă de trecere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 18.09.2018 at 19:11

    Daca absolvea scoala FBI, nu cursuri pe o perioada determinata, precis ar fi luat.
    Daca nu esti in stare sa iei un examen pe un post pe care il conduci, cum ai ajuns in acel post ?

  2. m

    marți, 18.09.2018 at 20:25

    Finalul articolului e cumva o scuza pentru cei doi candidați prezenți? Ceva de genul nu numai ai noștri sunt incompetenti. Mai sunt și alții mai școliți că ai noștri care sunt la fel de prosti? Ești prost stai acasă, nu te duce sa te faci de cacao și pe alte meleaguri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax