Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs la Casele de asigurări de sănătate pentru funcţiile de director general. Gheorghe Ştef, candidat pentru conducerea CJAS Alba

Publicat

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte – director general al CAS din ţară, se arată într-un anunţ postat pe site-ul CJAS Alba. La Alba, actualul director Gheorghe Ştef va candida pentru un nou mandat.

Concursul este organizat în perioada 23-25 ianuarie 2013 şi constă în probă scrisă şi interviu. În cadrul interviului, candidatul va prezenta un plan de management pentru atingerea obiectivelor prin execuţia indicatorilor de performanţă cuprinşi în contractul de management, elaborat pe un an bugetar şi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Dintre condiţiile pe care candidatul trebuie să le îndeplinească pentru participarea la concurs, amintim: să aibă calitatea de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate, să aibă studii superioare de lungă durată dovedite cu licenţă, pregătire complementară/managerială în domeniul de activitate al candidatului, cursuri de perfecţionare, vechime în specialitate minimum 5 ani), activitate în management minimum 3 ani. De asemenea, candidaţii nu pot fi asociaţi ori acţionari ai furnizorilor de servicii medicale şi titulari ai contractelor de furnizare servicii medicale cu casele de asigurări, nu pot deţine funcţii de conducere în cadrul Ministerului Sănătăţii, direcţiilor de sănătate publică, furnizorilor de servicii medicale din sistemul de asigurări sociale de sănătate ale căror servicii se decontează din fond, unităţilor sanitare, cabinetelor medicale, funcţii alese sau numite în cadrul Colegiului Medicilor din România, colegiilor judeţene ale medicilor.

Dosarele pentru înscrierea la concurs au putut fi depuse până în data de 18 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax