Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CONCURS la Spitalul de Urgenţă Alba Iulia: Posturi pentru medici în specialitățile medicină de urgență și pediatrie

Publicat

medici spital

medici Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba scoate la concurs un post de medic în specialitatea medicină de urgență și două posturi de medici în specialitatea pediatrie. Concursurile vor avea loc în martie.

Concursul pentru ocuparea a două posturi de medici în specialitatea pediatrie (în cadrul UPU și în cadrul secției de Pediatrie) va avea loc în data de 23 martie, ora 10.00. Acesta va fi organizat la sediul DGASPC Alba – sala de ședințe și va consta într-o probă scrisă și probă clinică sau practică. Proba scrisă va avea loc în data de 23 martie, ora 10.00, urmând ca proba clinică sau practică să se desfășoare în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

AICI detalii despre condițiile de participare și actele necesare pentru concurs.

Concursul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea medicină de urgență în cadrul UPU va avea loc în data de 26 martie, ora 10.00. Acesta va fi organizat la sediul DGASPC Alba – sala de ședințe și va consta într-o probă scrisă și probă clinică sau practică. Proba scrisă va avea loc în data de 26 martie, ora 10.00, urmând ca proba clinică sau practică să se desfășoare în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

AICI detalii despre condițiile de participare și actele necesare pentru concurs.

Cei care vor să candideze pentru posturile vacante trebuie să depună dosarul de înscriere la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Alba Iulia până în data de 2 martie, ora 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax