Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru posturile de şef de secţie. Vezi rezultatele la proba scrisă

Publicat

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a organizat luni, 28 noiembrie, proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de şefi de secţie în unitatea sanitară judeţeană. S-au înscris 17 medici pentru 16 posturi.

UPDATE: Medicii prezenţi la proba scrisă au fost declaraţi admişi. Pentru secţia Ortopedie, medicul Constantin Popa nu a fost prezent la examen. Vezi aici rezultatele.

Proba scrisă a conţinut întrebări din legislaţia în domeniu, sub forma unor subiecte de sinteză. Luni şi marţi se desfăşoară probele clinice, iar miercuri va avea loc susţinerea proiectului de management, în cadrul probei de interviu. Tot miercuri este programată susţinerea probei clinice pentru secţia Cardiologie, iar vineri, pentru cei doi candidaţi înscrişi la Obstetrică-Ginecologie.

Au rămas în continuare neocupate posturile de medici şefi la secţiile de Boli Infecţioase, Neonatologie şi Pediatrie, dar şi cel de la Ortopedie – Traumatologie, pentru care nu s-au înscris sau prezentat la examen candidaţi. Pentru aceste funcţii vor fi reorganizate concursuri la o dată comunicată ulterior.

În procesul de reorganizare a Spitalului Judeţean Alba, pentru a deveni o unitate medicală eficientă atât din punct de vedere financiar, cât şi pentru îmbunătăţirea actului medical au fost incluse decizii de comasare a celor două secţii de Chirurgie, respectiv a celor de Ginecologie, dar şi de restructurare a secţiei de Gastroenterologie, schimbări ce ar trebui finalizate până la începutul lunii decembrie.

De asemenea, au fost suplimentate paturile din compartimentele Nefrologie şi Neurochirurgie, datorită adresabilităţii pacienţilor. Procesul de reorganizare, alături de cazurile de pensionare din ultima perioadă au evidenţiat şi mai mult criza de personal medical specializat.

În ceea ce priveşte concursurile pentru medicii şefi, au fost vizate secţiile: Medicină internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Urologie, Obstetrică-ginecologie, Neonatologie (nici un medic înscris), Pediatrie (nici un medic înscris), Ortopedie şi traumatologie, ATI, Boli infecţioase (nici un medic înscris), Neurologie, Psihiatrie, Recuperare, medicina fizică şi balneologie, UPU-SMURD, Laborator analize medicale, Laborator Radiologie – imagistică  medicală, Dispensar TBC, CSM – copii.

La aceste concursuri au avut drept de înscriere atât medicii care ocupă deja posturile vizate, cât şi alţii interesaţi de extinderea experienţei profesionale. Pentru UPU, s-a înscris medicul Aurel Crişan, la secţia de Obstetrică-ginecologie şi-au depus dosare medicii Mircea Ludoşan şi Nicolae Frum, la Neurologie a fost depusă candidatura medicului Diana Sbera, Ovidiu Roşca vizează funcţia de şef de secţie la Psihiatrie, iar Mihaela Cormoş este înscrisă pentru Gastroenterologie. La Cardiologie a dat concurs medicul Mircea Rău, la Urologie – Dan Cibu, Recuperări Medicale – Monica Suciu, Radiologie – Dan Crainic, Chirurgie – Dan Pahonţiu, ATI – Ionel Mucea, Ortopedie – Constantin Popa, Laborator – Mariana Nanu.

Lista completă a medicilor înscrişi o puteţi consulta aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. havaiulia

    luni, 28.11.2011 at 11:31

    Mamaaa… ce „concurenta”! Asteptam cu sufletul la gura rezultetele! Oare cine o sa fie sef de sectie la Gine?… Hmmm… Halal spital cu DINOZAURI! Huuuuuuuuu Spitalului de KKo din Alba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax