Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

„Concours Mondial de Bruxelles”: Medalie de argint pentru vinul Sauvignon Blanc NEC PLUS ULTRA de Jidvei

Publicat

Valoarea unuia dintre cele mai premiate vinuri ale companiei „Jidvei” a fost recunoscută încă o dată de specialiştii străini. Sauvignon Blanc NEC PLUS ULTRA Jidvei 2009 a fost medaliat cu argint la „Concours Mondial de Bruxelles 2011”, ce a avut loc în perioada 6-9 mai, la Luxemburg.

Cei 284 de membri ai juriului, profesionişti din întreaga lume au apreciat vinul demisec cu caracter de soi desăvârşit, acid, vioi, dar deopotrivă fin şi elegant. La prestigioasa competiţie au fost degustate aproape 7400 de probe provenite din 49 de ţări, iar Sauvignon NEC PLUS ULTRA, produs în podgoriile din judeţul Alba, a primit medalia de argint.

Această distincţie se alătură altor patru pe care acest sortiment de vin le-a primit de la lansarea sa în 2010 şi confirmă încă o dată calitatea produselor „Jidvei”: medalie de argint la Selezione del Sindaco, în 2010, medalie de aur la Vinvest, atât în 2010, cât şi în 2011, Diploma di Gran Menzione la Vinitaly 2011 şi menţiune la Decanter World Wine Awards 2011.

Însăşi numele NEC PLUS ULTRA, sub care vinul este cunoscut consumatorilor, reprezintă un simbol. Sintagma se găsea cândva pe Stâlpii lui Hercule din Strâmtoarea Gibraltar şi avertiza călătorii că au ajuns la capătul lumii cunoscute („Mai departe nu se poate”). Sauvignon NEC PLUS ULTRA este un vin ce reuneşte condiţiile pedo-climatice deosebite din Podgoria Târnave cu priceperea oenologilor de la Jidvei şi care poate face deliciul celui mai pretenţios consumator.

sursa foto: vinul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. c.m.

    vineri, 20.05.2011 at 16:11

    Puneti marca de publicitate frate

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 20.05.2011 at 19:30

      @c.m, este un advertorial , asa cum sunt aproape toate celelate texte care se afla in stanga siteului la categoria Societate. Aici are si caracter de informatie. Nu orice vin romanesc ia medalie de argint la cel mai mare concurs de vinuri, al lunii mai, din Europa . Asa ca din partea noastra poate sa intre si fara marca de publicitate. Asa cum am scrie si de tine daca ai fi atat de destept si ai lua un premiu international, national sau chiar local. Nu ti-am pune „P” pe articol, desi te-am ajuta sa-ti cresti notorietatea. Lamurit? Si iti multumin de corectura. Pur si simplu a scapat frantuzeasca-romaneaca :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax