Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs pentru funcția de director adjunct al AJOFM Alba. Sorin Grigore Lazăr a promovat proba scrisă a examenului

Publicat

ajofm alba sediu

Luni, 27 mai, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a fost programat concursul pentru ocuparea funcţiei de director adjunct al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba şi pentru funcţii similare din agenţiile din alte 10 judeţe. Actualul director adjunct interimar AJOFM Alba, Sorin Grigore Lazăr, s-a fost singurul candidat la conducerea agenției din Alba.

Acesta a promovat proba scrisă dar înainte de a fi instalat pe post va trebui să treacă și de etapa interviului

Sorin Lazăr a fost inspector SPAS la Primăria Aiud, instituţie din care provine şi actualul director AJOFM Alba, Andrea Katona.

Potrivit declaraţiei de avere, deţine două case, una cumpărată şi alta moştenită, un teren intravilan de 1200 mp şi un apartament achiziţionat în Timişoara. Are un autoturism Hyundai Accent model 2007, cumpărat şi nu are credite bancare.

Anul trecut, a obţinut din salariul de la Primăria Aiud venituri de aproximativ 10.000 de lei, la care se adaugă cele din contracte de formare profesională, de 27.000 de lei. Soţia, Simona Maria Lazăr, consilier local din partea PSD, la Aiud (preşedinte al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, cultură, culte, sport şi agrement, sănătate, familie, protecţie socială, protecţia copilului) a primit 5.909 lei indemnizaţie la CL şi circa 30.000 de lei din salariul de director la Liceul Tehnologic Ciumbrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dana

    vineri, 24.05.2013 at 06:49

    Este sotul sotiei sale!!! Se mai poarta si invers. Sotia da din „coate” sa fie angajata ****** de sot. Dar nu oricum ci ca sef.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax