Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru funcţia de director executiv adjunct la APIA Alba. Vezi cine este singurul candidat înscris pentru acest post

Publicat

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv adjunct la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Alba. Examenul este programat în 25 iunie, de la ora 9.00.

În ziua examenului, candidaţii susţin o probă suplimentară de testare a cunoştinţelor informatice, cu 15 întrebări tip grilă, ce trebuie rezolvate în 15 minute. De la ora 10.00, examenul continuă cu testarea conform bibliografiei.

Postul de director executiv adjunct a fost ocupat, pentru circa două săptămâni, de Sabin Cucea, fost director adjunct la APIA Bistriţa-Năsăud, despre care presa locală a scris că este membru UNPR, şi-a pierdut funcţia de la Bistriţa şi nu a reuşit să câştige în instanţă dreptul de a reveni pe post, fiind detaşat, la începutul anului, la Teleorman. Ulterior, a ajuns pe funcţia din Alba. Temporar, atribuţiile de director executiv sunt îndeplinite de Luminiţa Gliga, şef serviciu.

Doar un singur candidat s-a înscris pentru funcţia de director adjunct la APIA Alba. Este vorba despre Luminiţa Laura Gliga (PNL), şef serviciu măsuri de sprijin IT la APIA Alba, care va susţine, în data de 25 iunie, proba de testare a cunoştinţelor informatice şi cea scrisă. Potrivit declaraţiei de avere, Luminiţa Gliga deţine o casă şi un teren în Alba Iulia, două autoturisme, o Dacia (1999) şi un Volkswagen (2005) şi are un credit de 15.000 de euro contractat la o bancă şi scadent în 2034.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. antonov

    marți, 18.06.2013 at 19:13

    coruptie generalizata..tara asta e gata…

  2. cocolinno

    marți, 18.06.2013 at 22:31

    Asa va pati si Gliga ca si Cucea peste catva timp. Pleava este tot timpul batuta de vant si in toate directiile. Pulitica PNL-ista.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax