Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs pentru funcţiile de directori CJAS. La Alba, actualul director a trecut de proba scrisă

Publicat

Singurul candidat pentru funcţia de director general al CJAS Alba, Gheorghe Ştef, a obţinut punctaj de promovare a probei scrise. Urmează interviul, în 29 ianuarie, în care va prezenta planul de management pentru atingerea obiectivelor. Reamintim că în această perioadă Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de preşedinte – director general al CAS din ţară.

Proba scrisă în cadrul acestui concurs s-a desfăşurat în 23 ianuarie la sediul CNAS din Bucureşti. Interviu în cadrul căruia candidaţii prezintă un plan de management pentru atingerea obiectivelor prin execuţia indicatorilor de performanţă cuprinşi în contractul de management, elaborat pe un an bugetar şi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate este programat în 29 ianuarie, de la ora 11.00.

Singura Casă de asigurări de sănătate din ţară care a rămas fără candidat în urma probei scrise este cea din Neamţ. Restul candidaţilor au obţinut punctaje de promovare. Gheorghe Ştef, directorul CJAS Alba trece în a doua parte a concursului, cu 70 de puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax