Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs pentru postul de director adjunct la DSVSA Alba. Mircea Bîcu, din nou singurul candidat, deși a fost prins copiind în martie

Publicat

Marți, 10 septembrie, la sediul Agenției Naționale A Funcționarilor Publici din București are loc concursul pentru postul de director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din mai multe județe, printre care și Alba. Mircea Severus Bîcu din Sebeș, actualul director adjunct al instituției, este din nou singurul candidat înscris pe post, cu toate că în luna martie, în sesiunea anterioară a concursului, acesta a fost eliminat după ce a fost prins copiind la examen.

Mircea Severus Bîcu este membru PSD, iar în urmă cu 6 luni a fost numit politic în funcție. Potrivit declarației de avere, în 2012 Mircea Severus Bîcu a încasat 5.493 lei din salariul de la DSVSA Alba, iar soția a avut un venit de 32.940 lei din salariul de la BCR Alba. De asemenea, împreună cu soția, Bîcu deține un teren agricol de 1,7 ha în Ciugud, pe care l-a cumpărat în 2006 și un teren intravilan de 595 mp tot în Ciugud și, încă un teren agricol de 7.394 mp, pe care îl deține singur, în Vălișoara. Mircea Băcu mai are în proprietate trei clădiri: o casă de locuit pe care o deține singur, în suprafață de 54 mp, pe care a dobândit-o în 2012 prin rentă viageră, spații comerciale de 293 mp în Bucerdea Vinoasă, pe care de deține împreună cu soția Ana Bîcu și Silviu și Ileana Muncuș, și încă un spațiu comercial în Ciugud, de 198 mp, cumpărat în 2012 împreună cu soția.

Pe site-ul ANSVSA Alba, ca director executiv figurează tot Vasile Bereș, condamnat în iulie la 1 an de închisoare cu suspendare pentru corupție.

Concursul este programat pentru data de 10.09.2013, ora 11:00. În concurs se evaluează cunoștințe informatice, testare cunostințe limbi străine. Proba suplimentară de testare a cunostințelor în domeniul tehnologiei informatiei, ce a început la ora 9.00, consta în parcurgerea a 15 întrebări de tip grilă pe parcursul a 15 minute. În conformitate cu condițiile de participare la concurs probele suplimentare cuprind subiecte, pe niveluri de dificultate, din urmatoarele tematici: testare cunoștințe informatice nivel de bază, testare cunostinte informatice nivel mediu, testare cunostinte informatice nivel avansat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pipo

    marți, 10.09.2013 at 14:24

    Pai daca PSD-ul a venit la putere prin votul prostilor si habarnistilor este normal ca si cadrele de conducere propuse sa fie tot din randul acestora. Iar d-nul Bacu nu face exceptie de la regula, pentru ca daca nu a stiut atunci nu va sti nici acum ca nu are de unde ! Ba, daca te-ai facut de cacao las-o dracului si incearca la Jandarmi ca acolo se cere ceea ce sti tu cel mai bine. Si tu faci parte din specialistii PSD-ului care vor duce tara pe culmi nebanuite nici macar de plagiatorul sef ? Bafta la copiat !

  2. monkiki

    vineri, 13.09.2013 at 08:15

    mama mama ce vrajeala! auzi tu, singurul candidat. s-a afisat cumva postul in ziarul unirea si io nu l-am citit? si inca ceva domnisoara reporter… cum e cu salariile alea sunt pe an sau pe luna? ca daca el avea doar 5493 /an, inseamna ca pe luna avea vreo 450 si sotia ar avea 33000 pe luna… asa salarii mari sunt la BCR?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax