Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concursul pentru postul de director al DJTS Alba: Adrian Păştină a trecut de proba scrisă

Publicat

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba va avea o nouă conducere, după câteva luni în care secretara a asigurat interimatul. Luni, la Bucureşti a avut loc concursul pentru ocuparea postului de director.

De această funcţie s-au arătat interesaţi doi candidaţi. Este vorba despre Adrian Călin Păştină şi Elena Penciu, care şi-au depus dosarele pentru postul de director al DJTS. În cazul lui Adrian Păştină, cel mai probabil propulsarea în această funcţie ar fi posibilă la recomandarea subprefectului Cornel Murg, care provine din organizaţia social-democrată de la Cugir.

Rezultatele concursului vor fi aflate în cursul zilei de marţi, iar, la finalul procedurii de confirmare în funcţie, va urma învestirea oficială pe acest post.  Reamintim că fostul director al instituţiei este Dan Opruţa, înlocuit din funcţie după alegerile locale.

UPDATE: Adrian Păştină a obţinut 73,5 puncte la proba scrisă din cadrul concursului şi intră în a doua fază a acestuia, respectiv interviul. Elena Penciu a fost notată doar cu 25 de puncte şi a ieşit din competiţia pentru postul de director la DJST Alba.

Adrian Păştină este consultant la Instituţia Prefectului Alba, este căsătorit şi are o fiică, având domiciliul în Cugir. Potrivit declaraţiei de avere completate în iunie 2012, are un teren de 500 mp achiziţionat în 2008, în Alba Iulia, zona Chip şi a obţinut venituri de 21.156 lei din salarii la „Urban Cugir” SRL. Este asociat la o firmă a cărei activitate este suspendată, „Best Eco Business” SRL şi este vicepreşedinte TSD Alba şi Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Aiudean

    luni, 11.03.2013 at 18:45

    Oricine ar fii acolo,ar trebui sa se desparta de cel mai mare rau al sportului din judet:DAN LUCIAN!Ce sa mai caute in sport unul care a luat spaga in arbitraj?

  2. UN FIN OBSERVATOR.

    luni, 11.03.2013 at 21:48

    Nu este singurul, mai sunt si altii,,,,,care au depasit …limitele bunului simt, ….,,ciugulesc”…..,,ciugulesc”…. PARIA….SPORTULUI.
    BANI ARUNCATI PE BETIVI……..! Debarasati-va de cei trecuti de 60 de ani,…..au ramas aceiasi ,,sifonari”…???!!!
    Cu regret, D-nule Presedinte, nu mai finantati…. SIFONARII!

  3. Ovidiu

    luni, 11.03.2013 at 23:56

    Asa este la noi. Anunturile despre ocuparea unui post sunt facute dupa ce a avut loc „concursul”. Ne intrebam de ce?

  4. Mogul

    miercuri, 13.03.2013 at 10:19

    Chiar daca s-ar publica acest gen de anunt pentru posturi de conducere, au deja oamenii lor care sunt „musai” sa reuseasca. Se practica ceva de genul: cunosc deja dinainte subiectele sau daca nu primesc suficiente informatii sau sunt lasati sa copieze. Dar, mentionez, doar cei care trebuie sa reuseasca au acest avantaj. Treaba este ca nu sunt destule posturi pentru cate obligatii politice si-au facut pana la castigarea victoriei USL.
    Pacat ca sunt promovati oameni de mana a sasea, iar oameni buni si inteligenti, capabili si dezinteresati politic sunt lasati pe dinafara.
    Astia ne conduc si vedem cu totii ce bine ne merge! Ne meritam soarta, fratilor, ca i-am ales noi, nu dracu!

    • haiducu

      miercuri, 13.03.2013 at 17:43

      Este nevoie de oameni de mana a sasea pentru ca astia pot fii controlati. Unu pentru ca au deja in spate lucruri care nu trebuie sa iasa la iveala si b), fiind mai prostaci au mai putine idei. Iar intr-o directie nu trebuie sa ai idei, nu e asta rolul ei, nu esti manager… 😀 esti executant al sarcinilor de partid. Asta micu am inteles ca e tanar, are o fetita, nevasta… nu are el chef decat de niste banuti si statut. In schimb nu face nimic… pentru a schimba trendul.

      Baietasul asta, pt ca am inteles ca are undeva la 30 de ani e un pustan care a devenit tatic prea devreme, a fost fortat sa se puna la casa lui si acum fortat sa aplice regula partidului. Cum de cine? de tatic si de partid. Practic, nu e vina lui, e ale altora!!:d sic

  5. haiducu

    miercuri, 13.03.2013 at 10:26

    Adrian Pastina, cine e si asta? A auzit cineva de el?

  6. interesatu

    miercuri, 13.03.2013 at 16:32

    As fi curios sa stiu unde a scris-o ! Balacareala politica ! Renuntati la astfel de simulacre ca da mult mai bine si nu va mai faceti de cacao.

  7. haiducu

    miercuri, 13.03.2013 at 17:39

    E o directie controlata de prefect, probabil ca va da o parte din banii de salariu inapoi la partid, asa cum se intampla, cam vreo trei sferturi, asa… are murg grija..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax