Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru postul de șef al Serviciului Criminalistic din IPJ Alba. Șefi noi la șapte posturi de poliție din județ

avatar

Publicat

Publicitate
sediu ipj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează un concurs pentru ocuparea postului de Șef serviciu la Serviciul Criminalistic, prin recrutare de personal din sursă internă. Cei care doresc acest post, trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

În primul rând trebuie să fie ofiţeri de poliţie, să aibă studii universitare de lungă durată, cursuri postuniversitare sau de master, să aibă o vechime în muncă în M.A.I. de minim 5 ani și să fi lucrat minim 3 ani în structuri de criminalistică.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba la data de 21.11.2018, începând cu ora 09:00 și va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Recent, IPJ Alba a finalizat un alt concurs, în urma căruia Nicolae Todea a devenit șeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ. La acest concurs s-au înscris două persoane, însă doar Todea s-a prezentat.

7 noi șefi de post

Și cele șapte poziții de șef de post care erau vacante în această toamnă, au fost ocupate prin concurs. sefi de postLa Sântimbru, noul șef de post este Alin – Florin Truță, la Lopadea Nouă este Sebastian Lobonț, iar la Bucerdea Grânoasă este Nicolae Purcel. De asemenea, la Scărișoara a fost declarat admis în urma concursului Alexandru – Dan Borlea, iar la Sălciua Constantin Nandrea. Nicolae – Marius Coroiu este noul șef al postului de poliție din Vințu de Jos.

Un alt concurs organizat recent este chiar cel de șef al IPJ Alba, câștigat de către comisarul șef de poliție Florin Dogaru.

Citește și: Comisarul șef Florin Dogaru, noul comandant al IPJ Alba. Patru candidați s-au înscris la concurs

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viorica Dăncilă vine cu tot Guvernul la Alba Iulia. Ședință omagială ”Centenar” la Sala Unirii

avatar

Publicat

sedinta guven

Guvernul României își ”ia inima în dinți” și vine la Alba Iulia, în fieful numărul 1 al liberalilor, pe data de 29 noiembrie, pentru a ține o ședință omagială cu ocazia Centenarului la Sala Marii Unirii. Încă din luna august prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, declara pentru Alba24 că se află în discuții avansate pentru organizarea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionări de la DSVSA pentru cei care doresc să vândă sau să cumpere porci. Reguli şi sancţiuni

avatar

Publicat

porci

Direcţia Sanitar Veterinară Alba atrage atenţia celor care care vor să cumpere sau să vândă porci că au anumite obligaţii, având în vedere focarele de pestă de porcină africană confirmate la nivel național, inclusiv în județul Bihor, limitrof județului Alba.Transportul porcilor dintr-un județ în altul se realizează în baza unui aviz interjudețean obținut de la […]

Citește mai departe
Publicitate

TEIUȘ

„Ion Arion – martir al neamului românesc”. Simpozion, expoziţie şi spectacol folcloric la Teiuş

avatar

Publicat

teius

Vineri, 23 noiembrie, la Teiuş vor fi organizate o serie de evenimente legate de Centenarul Marii Uniri de la 1918. Va fi inaugurat bustul martirului Ion Arion, va fi organizat un simpozion şi va fi un spectacol folcloric.Simpozionul are loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, cu tema “Ion Arion – patriot înflăcărat şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia, forțată de Guvern să SISTEZE investiții deja începute la Liceul Economic și pe mai multe străzi

avatar

Publicat

economic

Primăria Alba Iulia a primit o solicitatare ”șoc” din partea Guvernului: să sisteze lucrările la cinci obiective începute prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba în primul rând despre Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, unde lucrările deja au început, dar și despre alte patru obictive importante aflate în aceeași situație.Citește […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate