Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru postul de șef al Serviciului Criminalistic din IPJ Alba. Șefi noi la șapte posturi de poliție din județ

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează un concurs pentru ocuparea postului de Șef serviciu la Serviciul Criminalistic, prin recrutare de personal din sursă internă. Cei care doresc acest post, trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

În primul rând trebuie să fie ofiţeri de poliţie, să aibă studii universitare de lungă durată, cursuri postuniversitare sau de master, să aibă o vechime în muncă în M.A.I. de minim 5 ani și să fi lucrat minim 3 ani în structuri de criminalistică.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba la data de 21.11.2018, începând cu ora 09:00 și va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Recent, IPJ Alba a finalizat un alt concurs, în urma căruia Nicolae Todea a devenit șeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ. La acest concurs s-au înscris două persoane, însă doar Todea s-a prezentat.

7 noi șefi de post

Și cele șapte poziții de șef de post care erau vacante în această toamnă, au fost ocupate prin concurs. sefi de postLa Sântimbru, noul șef de post este Alin – Florin Truță, la Lopadea Nouă este Sebastian Lobonț, iar la Bucerdea Grânoasă este Nicolae Purcel. De asemenea, la Scărișoara a fost declarat admis în urma concursului Alexandru – Dan Borlea, iar la Sălciua Constantin Nandrea. Nicolae – Marius Coroiu este noul șef al postului de poliție din Vințu de Jos.

Un alt concurs organizat recent este chiar cel de șef al IPJ Alba, câștigat de către comisarul șef de poliție Florin Dogaru.

Citește și: Comisarul șef Florin Dogaru, noul comandant al IPJ Alba. Patru candidați s-au înscris la concurs


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Vârsta la care oamenii devin de fapt adulţi. Concluziile unui studiu

Publicat

familie parinti copii

În majoritatea țărilor din lume, vârsta la care o persoană este considerată adultă este de 18 ani. Însă cercetători britanici citați de BBC susţin că oamenii nu devin pe deplin „adulți” până la vârsta de 30 de ani. Oamenii de știință care studiază creierul și sistemul nervos spun că vârsta la care oamenii devin adulți […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

PROGNOZA METEO lunară: Temperaturi şi precipitaţii până în 22 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

Publicat

flori primavara

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru patru săptămâni, până în 22 aprilie. Temperaturile vor fi apropiate de valori normale, însă precipitaţiile vor fi deficitare, în intervalul amintit. În judeţul Alba, vremea se răceşte în următoarea săptămână, apoi se încălzeşte din nou. Va mai ploua doar în aprilie, când sunt posibile şi intervale […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate finale olimpiade – ITALIANĂ şi SPANIOLĂ – etapa judeţeană Alba 2019. Punctajele

Publicat

examen scoala

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba transmite rezultatele finale la probele A şi B în cadrul Olimpiadei de Limbi romanice – italiană şi spaniolă, etapa judeţeană 2019. LIMBA ITALIANĂ Clasa a VIII-a Nume elev / Unitatea de învăţământ / Localitatea / Nivel / Punctaj Băluțiu Denissa – Școala Gimnazială Nr. 3  – Cugir – intensiv – 92.00 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limba FRANCEZĂ 2019, rezultate finale după etapa judeţeană Alba. Punctajele

Publicat

limba franceza

Sâmbătă s-a desfăşurat ultima probă la etapa judeţeană Alba a olimpiadei de Limba Franceză 2019. Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a transmis punctajele finale ale elevilor. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 22-26 aprilie, în Bistriţa-Năsăud. Rezultate finale Olimpiada de Limba Franceză 2019 – etapa judeţeană Alba: Clasa a IX – a Numele elevului / […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate