Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru postul de șef al Serviciului Criminalistic din IPJ Alba. Șefi noi la șapte posturi de poliție din județ

avatar

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează un concurs pentru ocuparea postului de Șef serviciu la Serviciul Criminalistic, prin recrutare de personal din sursă internă. Cei care doresc acest post, trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

În primul rând trebuie să fie ofiţeri de poliţie, să aibă studii universitare de lungă durată, cursuri postuniversitare sau de master, să aibă o vechime în muncă în M.A.I. de minim 5 ani și să fi lucrat minim 3 ani în structuri de criminalistică.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba la data de 21.11.2018, începând cu ora 09:00 și va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Recent, IPJ Alba a finalizat un alt concurs, în urma căruia Nicolae Todea a devenit șeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ. La acest concurs s-au înscris două persoane, însă doar Todea s-a prezentat.

7 noi șefi de post

Și cele șapte poziții de șef de post care erau vacante în această toamnă, au fost ocupate prin concurs. sefi de postLa Sântimbru, noul șef de post este Alin – Florin Truță, la Lopadea Nouă este Sebastian Lobonț, iar la Bucerdea Grânoasă este Nicolae Purcel. De asemenea, la Scărișoara a fost declarat admis în urma concursului Alexandru – Dan Borlea, iar la Sălciua Constantin Nandrea. Nicolae – Marius Coroiu este noul șef al postului de poliție din Vințu de Jos.

Un alt concurs organizat recent este chiar cel de șef al IPJ Alba, câștigat de către comisarul șef de poliție Florin Dogaru.

Citește și: Comisarul șef Florin Dogaru, noul comandant al IPJ Alba. Patru candidați s-au înscris la concurs

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

Achitare și condamnări la închisoare cu suspendare, în Dosarul ”Oilor Fantomă”. Decizie la Tribunalul Alba

avatar

Publicat

oi instanta

Achitare și condamnări la închisoare cu suspendare pentru cei trei inculapți în dosarul oilor fantomă. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Alba, vineri, 18 ianuarie. Florian Farcaș, fost director adjunct al OJFIR Alba, a fost achitat pentru infracțiunile de complicitate la folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false și luare de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

”Mica vrăjitoare”, din nou la Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia. Programul spectacolelor pentru copii

avatar

Publicat

teatru de papusi

Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia a transmis informații despre reluarea sectacolului ”Mica vrăjitoare”, o producție a instituției selecționată la trei festivaluri importante din țară: Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși PUCK Cluj-Napoca, unde a obținut Diplomă pentru impact vizual, Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” Timișoara, obținând Premiul pentru regie și […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Traficul rutier pe DN 75, în localitatea Arieșeni este oprit. Se efectuează detonări controlate de zăpadă

avatar

Publicat

stop

Traficul rutier este oprit în localitatea Arieșeni pe DN 75, din cauza unor detonări de zăpadă în județul Bihor, zona Vârtop. Potrivit IPJ Alba, ISU Bihor, efectuează detonări controlate de zăpadă, pentru a înlătura riscul producerii de avalanșe. Porținea de drum va fi redeschisă circulației, imediat după finalizarea în condiții de siguranță a detonării controlate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Campania Poliției Române „Paza bună trece primejdia rea” a ajuns la Sebeș

avatar

Publicat

politie

Campania Poliţiei Române, pentru prevenirea furturilor din locuinţe, „Paza bună trece primejdia rea”, a ajuns în municipiul Sebeş. Poliţiştii au informat cetăţenii cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuințe. Ieri, 17 ianuarie 2019, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate