Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru postul de șef al Serviciului Criminalistic din IPJ Alba. Șefi noi la șapte posturi de poliție din județ

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează un concurs pentru ocuparea postului de Șef serviciu la Serviciul Criminalistic, prin recrutare de personal din sursă internă. Cei care doresc acest post, trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

În primul rând trebuie să fie ofiţeri de poliţie, să aibă studii universitare de lungă durată, cursuri postuniversitare sau de master, să aibă o vechime în muncă în M.A.I. de minim 5 ani și să fi lucrat minim 3 ani în structuri de criminalistică.

Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba la data de 21.11.2018, începând cu ora 09:00 și va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Recent, IPJ Alba a finalizat un alt concurs, în urma căruia Nicolae Todea a devenit șeful Biroului Tehnic din cadrul Serviciului Logistic al IPJ. La acest concurs s-au înscris două persoane, însă doar Todea s-a prezentat.

7 noi șefi de post

Și cele șapte poziții de șef de post care erau vacante în această toamnă, au fost ocupate prin concurs. sefi de post La Sântimbru, noul șef de post este Alin – Florin Truță, la Lopadea Nouă este Sebastian Lobonț, iar la Bucerdea Grânoasă este Nicolae Purcel. De asemenea, la Scărișoara a fost declarat admis în urma concursului Alexandru – Dan Borlea, iar la Sălciua Constantin Nandrea. Nicolae – Marius Coroiu este noul șef al postului de poliție din Vințu de Jos.

Un alt concurs organizat recent este chiar cel de șef al IPJ Alba, câștigat de către comisarul șef de poliție Florin Dogaru.

Citește și: Comisarul șef Florin Dogaru, noul comandant al IPJ Alba. Patru candidați s-au înscris la concurs

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax