Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs pentru şefia DSP Alba, după demisia oftalmologului Adrian Teodoru

Publicat

Pentru funcţia de director general al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba este programat, astăzi, un concurs ce se va desfăşura la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, din Bucureşti. Singurul candidat care şi-a anunţat participarea este managerul Spitalului orăşenesc Zlatna, Horea Timiş. Pe lângă proba scrisă de astăzi, candidatul pentru şefia DSP Alba, Horea Timiş, va susţine şi un interviu, programat în 21 ianuarie.

Tot  pentru DSP Alba, se organizează concurs privind posturile de director adjunct şi director economic.

Şeful DSP Alba până săptămâna trecută, Adrian Teodoru, a renunţat să mai participe la concurs, preferând să părăsească funcţia de conducere a instituţiei şi motivând probleme de sănătate. Reamintim că Teodoru a fost repus iniţial în funcţie, după câştigarea în instanţă a suspendării unui ordin al Ministerului Sănătăţii de demitere a sa. Adrian Teodoru a condus DSP Alba în perioada 2001 – 2005 şi începând cu 2009, până acum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax