Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concurs repetat cu același candidat pentru funcția vacantă de arhitect șef al Primăriei Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia încearcă pentru a doua oară să găsească un nou arhitect șef, după ce, la cel mai recent concurs organizat, singurul candidat nu a reușit să treacă de proba scrisă.

Acum, primăria organizează un nou concurs, cu proba scrisă susținută pe data de 6 mai.

Vezi procesul verbal de selecție a dosarelor pentru proba scrisă

Marți, 20 aprilie, a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură, însă doar o singură persoană s-a arătat interesată de ocuparea postului: Alexandru Ioan Damian, cel care a fost declarat respins, după proba scrisă de la ultimul concurs organizat.

Postul de arhitect șef al instituției a rămas vacant după ce Hedviga Călin a ieșit la pensie, iar reprezentații primăriei se chinuie de luni bune să găsească un înlocuitor.

Care sunt cerințele pentru postul de arhitect șef

  • Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă de arhitect diplomat sau urbanist diplomat, arhitect sau urbanist absolvent cu licență și master, or studii post universitare în domeniul urbanismului și amenajării teritoriului.
  • Studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.
  • Atestat Registrul Urbaniștilor din România.
  • Vechimea în specialitatea studiilor 7 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 22.04.2021 at 17:12

    Dati-i ma subiectele ca patiti ca Primaria Aiud care este la al saselea concurs. Oricum, daca nu l-a luat pe primul, asta nu-i in stare de nimic. Poate ca intre timp a aparut sustinerea si acum orice subiect ii dati il rezolva si cu ochii inchisi. Asta-i scoala romaneasca, plina de nulitati pe care trebuie sa le platim ca pe niste savanti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax