Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concurs ”Teiuș Bike – Împreună în natură”, în 20 august. Înscrierile încep de luni. Condiții pentru participanți

Publicat

Primăria orașului Teiuș  organizează în data de 20 august 2021, începând cu ora 8.00, concursul  „TEIUȘ BIKE – Împreună în natură”, ediția I.

La concurs poate participa orice persoană din Teiuș, cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, care se înscrie în cerințele regulamentului de concurs.

Concursul se va desfășura pe grupe de vârstă, pe un traseu ce va cuprinde orașul Teiuș și satele aparținătoare, stabilit de organizatori.

”Unul dintre principalele obiective ale concursului este de a pune în valoare sloganul „Mișcarea înseamnă sănătate” și, nu în ultimul rând, să ne cunoaștem mai bine orașul nostru cu pitoreștile sale împrejurimi”, spun organizatorii.

Înscrierea se face în perioada 19 iulie – 9 august 2021, la sediul Primăriei Teiuș, de luni până vineri, între orele 8 00 – 12 00 sau pe e-mail : primaria_orasului_teius@yahoo.com,  persoană de contact Crina Faur.

Prin excepție, în funcție de numărul de participanți, organizatorii vor da posibilitatea și la înscrierea concurenților în ziua competiției, cu o oră înainte de start, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, locul începerii acțiunii.

Ordinea înscrierii va reprezenta și ordinea pe liniile de start.

La înscriere, participantul va prezenta actul de identitate și va completa o declarație pe propria răspundere.

Totodată, cei care nu au împlinit 18 ani, pe lângă declaratia mai sus menționată, vor avea nevoie și de acordul scris al părintelui/ tutorelui, prin care acesta își dă consimțământul participării la competiție.

Pentru consultarea regulamentului și alte detalii accesati : www.primariateius.ro, secțiunea news.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax