Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Concursul Alba24.ro „Vreau să fiu informat!”. Astăzi este tragerea la sorţi a premiilor

Publicat

Astăzi, la sediul Alba24se organizează tragerea la sorţi a premiilor pentru concursul „Vreau sa fiu informat”. Cei care s-au înscris la newsletter-ul alba24.ro, participă la această tragere la sorţi, la care se poate câştiga unul dintre cele peste 30 de premii puse în joc:

– O excursie în Grecia pentru 2 persoane;

– 10 modemuri de interne cu cartelă preplătită Vodafone, oferite de „Mobistar”;

– 20 de seturi tricou+şapcă, personalizate Alba24.

Concursul „Vreau sa fiu informat!” organizat de „Independent Media” SRL s-a desfăşurat în perioada 6 iunie – 30 iunie. Tragerea la sorţi a premiilor se va desfăşura la sediul societăţii, în Alba Iulia, strada I.C. Brătianu nr. 18, în data de 1 iulie, la ora 17.00.

Pentru a participa la concurs, a fost nevoie să accesaţi www.alba24.ro şi să completaţi talonul “Vreau să fiu informat” cu o adresă e-mail validă si nume/prenume reale. După ce v-aţi dat acordul pentru a primi newsletter-ul Alba24.ro, bifând căsuţa corespunzătoare din formularul online, vi s-a alocat un număr şi aţi fost automat înscris în concurs, pentru a participa la tragerea la sorţi.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi prin e-mail şi pe site-ul Alba24.ro.

Prin abonarea la newsletter-ul Alba24.ro, aveţi acces zilnic la cele mai noi ştiri din judeţul Alba, veţi fi informat în timp real, prin intermediul adresei Dvs. e-mail.

Pentru a participa la concurs este necesar sa accesati www.alba24.ro si sa completati talonul “Vreau sa fiu informat” cu o adresa de e-mail valida si nume/prenume reale. Este necesar de asemenea sa va dati acordul pentru a primi newsletter-ul Alba24.ro bifand casuta corespunzatoare din formularul on-line.

Apasand apoi butonul “Trimite” vi se aloca un numar si sunteti automat inscris in concurs pentru a participa la tragerea la sorti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax