Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursul „byron – Rock Your High School”: Trupele de muzică formate din liceeni se pot face auzite în toată țara. Vezi condițiile de înscriere

Publicat

byron – Rock Your High School”, concursul dedicat trupelor de muzică alcătuite din liceeni, se află la cea de-a patra ediţie. Cu această ocazie, tinerele formaţii româneşti vor avea şansa de a se face auzite şi remarcate în toată ţara, dacă se vor înscrie în concurs până vineri. Încă de luna trecută, Fundaţia Comunitară Alba, în calitate de partener local, a promovat concursul în mai multe licee din oraş, dar şi în mediul on-line.

byron – Rock Your High School”, concursul organizat de byron Management şi YouthBank, în parteneriat cu Fundaţia Comunitară Alba şi o instituţie bancară, se află luna aceasta la a patra ediţie. Concursul se adresează trupelor de muzică ale căror membri sunt elevi de liceu, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani, şi are ca obiective încurajarea şi promovarea trupelor de muzică din licee.

Formaţiile care doresc să participe la concurs, trebuie să trimită formularul de înscriere completat, o fotografie şi un demo video, filmat live, pe adresa inscriere@byronmusic.ro, până vineri, 8 noiembrie. Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului, format din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) şi Horea Marc (Jazz In the Park Festival), va selecta 6 trupe, care vor cânta live la Bucureşti, duminică, 17 noiembrie, în finala concursului din Club Fabrica. Trupa câştigătoare va cânta în deschiderea concertului aniversar „byron – 7 ani” şi va primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP (5-6 piese). De asemenea, trupa clasată pe locul al II-lea, va fi premiată de către sponsorul secundar.

Un premiu special, ce constă într-o sesiune de înregistrare radio, va fi acordat uneia dintre trupele finaliste, de către un post de radio. Festivalul „Jazz In the Park – Cluj-Napoca”, va oferi un alt premiu special, ce va consta în invitaţia de a participa live la ediţia 2014 a festivalului. În plus, unii dintre parteneri oferă o pereche de monitoare in-ear, personalizate, ca premiu pentru cea mai bună prezență scenică.

„Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi. Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educaţie, sport sau artă. Este o ocazie de a ne conecta la viaţa lor, de a-i susţine într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj şi muncă în echipă. Cele mai frumoase vise se conturează în liceu şi vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le ducă la îndeplinire. Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher şi de actor social”, a declarat Flavia Popa, secretar general al unei instituţii bancare partenere.

YouthBank este un program de educație nonformala destinat liceenilor. În prezent programul este implementat în 14 orașe din țară și este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personală pentru liceeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax