Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, AMÂNAT din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Anunțul organizatorilor

Publicat

Concursul de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, ediția a II-a, ce urma să se desfășoare sâmbătă, 3 septembrie, la Alba Iulia, a fost amânat de organizatori din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

„Având în vedere condițiile meteo total nefavorabile, condiții ce au dus la o stare total impracticabilă a traseelor suntem nevoiți să amânăm desfășurarea evenimentului sportiv Alba Carolina Bike Race 2022.

Cu tot regretul considerăm că acest lucru este absolut necesar, atât pentru siguranța participanților, în primul rând, cât și pentru capacitatea concurenților de a parcurge traseele.

Intenția noastră e să amânăm evenimentul pentru un interval de timp cât mai scurt, cu condiția absolut necesară ca situația meteo să se amelioreze semnificativ.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom depune în continuare tot efortul necesar pentru ca evenimentul nostru să aibă loc în condiții optime”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax