Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Concursul din cadrul Festivalului Național de Dans Studențesc de la Sibiu s-a încheiat. Vezi cum au evoluat trupele din Alba

Publicat

După două zile pline de dansuri spectaculoase și ritmuri extravagante, concursul din cadrul Festivalului Național de Dans Studențesc de la Sibiu a luat sfârșit, iar marile emoții abia acum încep, deoarece toate formațiile așteaptă deliberarea juriului.

În a doua zi de concurs, 46 de numere au fost reprezentate pe scena Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, iar Alba Iulia a încheiat cu brio, așteptările coregrafului Gabriel Popovici fiind mari. ”Concursul a fost de o ținută deosebită, toate trupele s-au ridicat la nivelul așteptărilor și cea de-a XX-a ediție a căpătat un aer de profesionalism. Atmosfera a fost extraordinară, iar spectacolul oferit a fost în creștere cu mult față de anul trecut”, a declarat coregraful trupei de dans ”Calliope”, Gabriel Popovici.

Acesta și-a mărturisit și aşteptările în ceea ce privește acordarea premiilor: ”Așteptările mele sunt în primul rând la dans solo, categorie la care Adelina Gudea a avut o prestație bună. Mă aștept la primul loc la show dans sportiv, unde am avut un colaj de dansuri standard, aici am avut și vestimentația deosebită. Aș mai vrea un loc pe podium la dans contemporan, unde am folosit recuzită deosebită. Aici am avut inspirația să o invit să facă parte din coregrafie pe Patricia Hațegan, o fetiță de numai șase ani, dansatoare în trupa Calliope Juniors, care de asemenea a avut o prestație deosebită”.

De remarcat a fost prestația formației din Alba Iulia, la secţiunea „duet”, unde Flaviu Mîrza și Tatiana Suharu au uimit spectatorii cu un număr de dans țigănesc, însă chiar și așa lupta se anunță a fi crâncenă pentru unul dintre locurile fruntașe. ”Sunt optimist în ceea ce privește notele juriului, deoarece reacția sălii a fost superbă”, a declarat dansatorul Flaviu Mîrza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax