Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursul interjudeţean „Viitorii matematicieni” adună peste 600 de elevi la Alba Iulia. Competiţia se desfăşoară la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”

Publicat

elevi

Elevii împătimiţi de cifre vor participa, sâmbătă, la cea de-a IX-a ediţie a Concursului Interjudeţean „Viitorii matematicieni”. S-au înscris 682 de elevi din Alba, Hunedoara, Sibiu şi Vâlcea. La final, cei mai buni elevi vor fi premiaţi.

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” va găzdui cea de-a IX-a edție a Concursului Interjudețean ”Viitorii matematicieni” unde participă 682 de elevi din 44 de școli din Alba, Hunedoara, Sibiu şi Vâlcea. Organizatorii anunţă că nu se percepe taxă de participare.

Premiile care se vor acorda câştigătorilor sunt diploma de excelență și cupa – locul I, premiile I, II și III pentru elevii clasați pe locurile doi, trei și patru, și mentiuni.

Concursul este organizat în parteneriat cu Consiliului Județean Alba și al Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax