Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concursul naţional ”Tinerii dezbat” s-a desfăşurat la Alba Iulia. Oana Badea a participat la eveniment

Publicat

Secretarul de Stat în Ministerul Educației, Oana Badea, a participat, joi la festivitatea de deschidere a Concursului național ”Tinerii dezbat”. Evenimentul, la care a fost prezent şi șeful Inspectoratului Școlar Județean Alba, Cornel Sandu, precum și alte autorități publice locale, a avut loc în Amfiteatrul A9 al Universității ”1 Decembrie” Alba Iulia.

Competiția națională ”Tinerii dezbat” a reunit, anul acesta, cele mai bune 16 echipe de dezbateri din țară, în a căror componență intră atât elevi, cât și profesori. La etapa finală s-au calificat și două licee din județul Alba: Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș și Colegiul Liceal Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Concursul s-a bucurat și de prezența, în rândul asistenței, a reprezentanților Consiliului Național al Elevilor, care s-au întrunit la Alba Iulia în cadrul unei întâlniri de lucru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Harabagiu Ioan

    miercuri, 14.09.2011 at 17:58

    Stimată redacţie, încercaţi să găsiţi alte titluri pentru articolele comunicate, vă rog. Nu am ştiut că tov. învăţătoare, acum secretar de stat (după cum a afirmat, cu conract semnat de prim ministru, nu de un oarecare ministru) şi marele iubitor de cultură…de orz, sunt asemenea personalităşi încât trebuie să-şi anunţe participarea. Nu m-ar mira ca peste puţină vreme, să primească amândoi titlul de Doctor Honorious Causa din partea Universităţii 1 Decembrie.

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 14.09.2011 at 21:07

      @Harabagiu Ioan, pe acest portal se publilca informatii din toate domeniile de activitate. Comunicatele contin informatii pe care noi le transmitem mai departe cititorilor. Noi nu le comentam sau nu le analizam decat daca suntem la eveniment sau detinem si alte informatii oficiale sau neoficiale despre ceea ce se intampla la astfel de evenimente. Dumneavoastra puteti contribui cu informatii, chiar cu dezvaluiri , pentru informarea cat mai corecta a cititorilor. Alba24 este un portal de stiri al tuturor oamenilor interesati de ceea ce se intampla in judetul Alba. Unii vor sa afle ceea ce se intampla, altii vor sa se afle ca ei fac ceva.

  2. Negrea Maria

    marți, 27.09.2011 at 12:07

    Stimata redactie, poate era mult, mult mai interesant sa ne dati informatii despre temele concursului, clasamentele finale, alte echipe participante, arbitraj, etc, decat sa ne transmiteti, in mod repetat, ca doamna aceea a participat la deschiderea evenimentului! Pe cine interesa informatia dumneavoastra? Chiar credeti ca a atras mai multi cititori faptul ca titlul ne informa ca participa la deschidere si doamna Badea? Ma indoiesc! Debate-ul este un domeniu atat de interesant, incat chiar ati fi avut ce scrie! Oare de ce nu ati facut-o? Dezinteres? Lene in a cauta informatii? Doar n-o fi lipsa de profesionalism?!?
    Cu stima,
    M Negrea
    70 de ani

    • moderatorul de serviciu

      marți, 27.09.2011 at 14:01

      Domnule Negrea, cu tot respectul, la redactia asta nu sunt 100 de oameni care sa fie tot timpul peste tot. Subiectele si deplasarile se organizeaza in fiecare dimineata in functie de importanta evenimentului. Daca ar fi vrut organizatorii sa promoveze evenimentul, transmiteau rezultatele pe care le asteptati dumneavoastra. Dar, se pare ca nu au vrut, pentru ca au fost si contactati pe email pentru a ne trimite mai multe amanunte si nu au raspuns. Probabil, pentru ei era mai importanta participarea Oanei Badea decat concursul in sine…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax