Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concursul pentru biletele de revelion s-a încheiat. Vezi cine a câștigat patru invitații din partea Alba24.ro

Publicat

Patru concurenți s-au înscris la concursul organizat de Alba24.ro, în care am oferit 4 invitații pentru noaptea dintre ani la revelionul de la Restaurantul ”Perla Mureșului” din Oarda de Jos. După patru zile de concurs, a venit momentul să aflăm câștigătorul.

Cele patru invitații merg la Maria Cosma, chiar dacă Alexandru Truță a acumulat cele mai multe like-uri la fotografia trimisă pentru concurs. Mai exact, fotografia lui Alexandru Truța a fost plăcută de 161 de persoane. Acesta a fost urmat de Maria Cosma cu 116 like-uri, pe locul trei a fost Mădălina Denisa, cu 78 voturi, în vreme ce ultimul loc i-a revenit lui Andrei Macarie, acesta primind 27 de like-uri pe fotografie.

Pentru că deținătorul locului I nu îndeplinește condițiile de participare (nu mai este elev student sau masterand), premiul se va reporta persoanei de pe locul doi, cele patru invitații ajungând la Maria Cosma.

Aceasta își poate ridica premiul de la redacția Alba24.ro, din Alba Iulia, str. I.I.C Brătianu nr. 18, miercuri, 28 decembrie, între orele 11.00 şi 15.00.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru Truta

    marți, 27.12.2011 at 20:35

    ce inseamna sa fi batran :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax