Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concursuri dubioase de angajare la Primăria Alba Iulia, contestate în justiție de ANFP. Demers fără precendent în județul Alba

Publicat

Demers fără precedent al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici faţă de o instituţie publică din Alba. Reprezentanţii ANFP au depus la Tribunalul Alba o cerere de chemare în judecată a viceprimarului cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia şi a două persoane care au câştigat concursurile organizate de instituţie pentru două posturi publice.

Dosarul a fost înregistrat a Tribunalul Alba în data de 6 decembrie 2019. Obiectul cauzei îl constituite anularea unui concurs din data de 26 august 2019, precum şi a două dispoziţii emise în 29 august 2019.

Pârâţi în dosar sunt Primăria Alba Iulia, viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia (Voicu Paul) şi cei doi candidaţi care au câştigat concursurile: Bereş Vasile şi Oprean Larisa Victoria.

Vasile Bereș a fost directorul DSV Alba, în trecut.

Deocamdată, cauza nu a primit un termen de judecată. Procesul este unicat pe rolul instanţelor din Alba, până în prezent nemaifiind înregistrat un dosar prin care ANFP să solicite anularea unui concurs şi a dispoziţiilor emise pentru angajarea persoanelor care au obţinut cel mai mare punctaj şi au fost declarate admise pentru ocuparea posturilor.

Sursă: Adevarul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax