Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri în aer liber pentru copii, în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. PROGRAM Săptămâna Europeană a Sportului

copii vacanta

Publicat

În această perioadă, la Alba Iulia sunt organizate mai multe evenimente sportive, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2019. Cartierul general al distracției va fi în Șanțurile Cetății, joi, unde vor fi organizate concursuri de fotbal, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft, darts, sărituri cu mingea.

Miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 10.00, pe terenul 2 de fotbal de la Stadionul Cetate, 200 de preşcolari de la Grădinița „Dumbrava Minunată” vor fi antrenaţi în jocuri de mişcare şi ateliere sportive, sub atenta supraveghere a educatorilor şi voluntarilor. Terenul de sport se va anima de vocile, strigătele, aplauzele şi de peste „6000 de pași” ai micilor sportivi, transmit organizatorii.

Joi, 26 septembrie, în Alba Iulia, începând cu ora 17.00, din faţa Casei de Cultură din Cetate se dă startul campaniei de promovare a Săptămânii Europene a Sportului 2019 „pe două roți”. Se vor împărți diplome, baloane, iar copiii vor fi antrenaţi în activități distractive.

Tot joi, după ora 17.00, cartierul general al activităţilor va fi în Şanturile Cetății, zona verde (sub Podul de la Poarta a III-a, Obelisc) unde se vor organiza concursuri sportive pentru copii şi iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft, darts, sărituri cu mingea etc.

Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda diplome, materiale promoționale.

De asemenea, în unităţile de învăţămant vor avea loc activităţi de promovare a sportului.

Pentru judeţul Alba, promotorii campaniei sunt Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba. Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Grădiniţa ”Dumbrava Minunată”, Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, unităţi de învăţământ.

În 20 de județe ale țării vor avea loc aproximativ 200 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 30.000 de persoane de toate vârstele. Anul acesta, Săptămâna europeană a sportului va reuni 42 de țări, peste 13 milioane de participanți la mai mult de 50.000 de evenimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax