Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri în aer liber pentru copii, în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. PROGRAM Săptămâna Europeană a Sportului

Publicat


copii vacanta

În această perioadă, la Alba Iulia sunt organizate mai multe evenimente sportive, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2019. Cartierul general al distracției va fi în Șanțurile Cetății, joi, unde vor fi organizate concursuri de fotbal, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft, darts, sărituri cu mingea.

Miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 10.00, pe terenul 2 de fotbal de la Stadionul Cetate, 200 de preşcolari de la Grădinița „Dumbrava Minunată” vor fi antrenaţi în jocuri de mişcare şi ateliere sportive, sub atenta supraveghere a educatorilor şi voluntarilor. Terenul de sport se va anima de vocile, strigătele, aplauzele şi de peste „6000 de pași” ai micilor sportivi, transmit organizatorii.

Joi, 26 septembrie, în Alba Iulia, începând cu ora 17.00, din faţa Casei de Cultură din Cetate se dă startul campaniei de promovare a Săptămânii Europene a Sportului 2019 „pe două roți”. Se vor împărți diplome, baloane, iar copiii vor fi antrenaţi în activități distractive.

Tot joi, după ora 17.00, cartierul general al activităţilor va fi în Şanturile Cetății, zona verde (sub Podul de la Poarta a III-a, Obelisc) unde se vor organiza concursuri sportive pentru copii şi iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft, darts, sărituri cu mingea etc.

Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda diplome, materiale promoționale.

De asemenea, în unităţile de învăţămant vor avea loc activităţi de promovare a sportului.

Pentru judeţul Alba, promotorii campaniei sunt Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba. Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Grădiniţa ”Dumbrava Minunată”, Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, unităţi de învăţământ.

În 20 de județe ale țării vor avea loc aproximativ 200 de evenimente sportive, la care vor participa nu mai puțin de 30.000 de persoane de toate vârstele. Anul acesta, Săptămâna europeană a sportului va reuni 42 de țări, peste 13 milioane de participanți la mai mult de 50.000 de evenimente.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

L-au văzut într-o benzinărie din Aiud cu mulți bani la el. Planul prin care doi tineri au furat din mașina unui bărbat

Publicat

pensii bani

Doi tineri din Aiud au pus la cale un plan, pe care l-au dus la ”bun sfârșit” și au reușit să fure din mașina unui bărbat suma de 5.500 de lei și un pachet de țigări. Aceștia nu au avut mult timp la dispoziție să se bucure de banii furați, deoarece bărbatul păgubit a observat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist al Penitenciarului Arad, găsit ÎMPUȘCAT într-un post de control. Lucra de 20 de ani în sistem

Publicat

penitenciar arad

Un polițist de penitenciare, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în noapte de sâmbătă spre duminică, în Postul de Control 2 al unității. Polițistul lucra de 20 de ani în sistemul penitenciar din România.  Potrivit unui comunicat de presă, duminică, 20.10.2019, în jurul orei 0400, un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 200 de jucători de șah vin la Alba Iulia, la Openul Internaţional al României. Programul competiției

Publicat

sah alba iulia

Peste 200 de jucători de șah și pasionați vor participa la cel mai mare festival șahist organizat vreodată la Alba Iulia. Aflat la a 5-a ediţie, Openul Internaţional al României la şah atrage jucători din India, Singapore, Armenia, Belarus, Ucraina, Moldova, Austria, Italia, Portugalia, Serbia, Bulgaria şi România. Numărul participanţilor este mai mare chiar decât la ediţia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Angajări la stat, în Alba. POSTURI la Avocatul Poporului, Salvamont, primării, școli și mai multe instituții publice din județ

Publicat

locuri de munca

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Instituţia Avocatul Poporului – Centrul Zonal Alba – șofer la Domeniul privind prevenirea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate