Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri la Curtea de Apel Alba Iulia pentru ocuparea posturilor de grefier și specialist IT vacante la instanțele din circumscripția acesteia

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia organizează duminică 28 octombrie și marți, 30 octombrie, concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii și superioare, și specialist IT.

Pentru cele 3 posturi de grefier cu studii medii vacante la Tribunalul Sibiu s-au înscris 59 de persoane, iar pentru postul de grefier cu studii superioare vacant la aceeași instanță s-au înscris 19 candidați. Posturi vacante de grefier cu studii medii mai sunt vacante și la Tribunalul Hunedoara, Judecătoria Brad și Judecătoria Avrig, iar pentru acestea s-au înscris 27, 14, respectiv 10 candidați.

Tot la Curtea de Apel Alba Iulia s-a desfășurat luni, 8 octombrie, concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier arhivar-registrator la care s-au înscris 71 de candidați, respectiv 46 pentru postul de grefier-registrator la Tribunalul Alba, 16 candidați pentru 2 posturi vacante de grefier arhivar la Judecătoria Sibiu și 9 candidați pentru postul vacant de grefier arhivar pe perioadă determinată la Judecătoria Cîmpeni. Lista finală cu notele obținute a fost publicată în 18 octombrie.

În ceea ce privește situația personalului de la Curtea de Apel Alba Iulia, toate posturile de judecător și personal auxiliar sunt în prezent ocupate. Mai multe detalii despre organizarea și desfășurarea acestor concursuri disponibile la Curtea de Apel Alba Iulia puteți afla accesând portal.just.ro, secțiunea „alte informații”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax