Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri la Spitalul Judeţean Alba: Sunt disponibile posturi de medici de urgenţă, medic de familie, asistente şi infirmiere

Publicat

Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba organizează în luna iulie mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi de medici, asistenţi şi infirmiere în secţiile din unitatea medicală. Sunt vizate şi specializări în medicină de urgenţă şi medicină de familie cu competenţă în Oncologie.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia organizează în data de 9 iulie, de la ora 10.00, concurs pentru ocuparea a două posturi de medic rezident ultimul an, în specialitatea medicină de urgenţă (UPU). Acestea sunt disponibile de anul trecut, nefiind posibilă ocuparea acestora, în urma mai multor concursuri organizate.

De asemenea, în 16 iulie, la ora 10.00, va avea loc concurs pentru ocuparea unui post asistent principal (Secția Chirurgie), unui post asistent medical (Secția gastroenterologie), unui post asistent principal (Compartimentul Diabet Zaharat), unui post de infirmieră (Secția Obstetrică-ginecologie), unui post de infirmieră (Secția ORL).Vezi aici mai multe detalii şi aici situaţia dosarelor admise.

Un alt post scos la concurs  de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba este de medic specialist în specialitatea medicină de familie cu competenţă/atestat în paliaţie, la Secţia Oncologie Medicală. Concursul este programat pentru data de 25 iulie, de la ora 10.00, iar proba clinică va avea loc în maxim două zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Candidaţii au timp pentru înscriere până în data de 9 iulie, la ora 15.00, la Biroul Personal din cadrul Spitalului Judeţean din Alba Iulia. Vezi aici mai multe detalii.

Concursurile se desfăşoară la sediul Consiliului Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax