Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Concursuri pentru conducerea mai multor instituții din Alba. Vezi ce se întâmplă cu fotoliile de directori de la DSV, AJPIS și Direcția Agricolă

Publicat

Primele luni de primăvară pot aduce schimbări la conducerea mai multor instituții publice din Alba. Astfel, în perioada următoare sunt organizate concursuri pentru fotoliile de directori și directori adjuncți de la Direcția Sanitar Veterinară, Direcția Agricolă și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba.

Primul concurs programat în această lună era cel pentru postul de conducere al Direcției Agricole Alba. Stabilit inițial în 19 martie, acesta a fost amânat și se pare că nu va mai fi reluat decât după ce se finalizează reorganizarea direcțiilor din țară. Potrivit actualului director interimar, Gheorghe Lazea, nu se știe data la care acest concurs va avea loc sau dacă va mai avea loc în condițiile în care direcțiile agricole din țară intră în proces de reorganizare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după regionalizarea teritorială a României.

Director adjunct nou la DSV Alba

Tot în această lună, respectiv în 28 martie, se organizează concurs și pentru ocuparea funcției de director executiv adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Protecția Animalelor Alba. Postul este deținut în prezent, prin detașare, de directoarea adjunctă de la DSV Galați, Carmen Stoia. Aceasta a avenit la direcția din Alba în urmă cu aproximativ o lună, după ce fostul director adjunct, Mihai Șipoș a cerut să fie detașat la Ocna Mureș.

Până în prezent, singurul candidat la acest concurs este medicul veterinar Sever Bîcu, consilier DSV Alba.

Concurs pentru funcția de director executiv la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba

În 1 aprilie, ANFP organizează concurs și pentru ocuparea funcției de director la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba. Dat fiind faptul că aici nu s-a încheiat încă perioada de depunere a dosarelor, cei interesați să ocupe această funcție mai au încă timp să depună dosarele de înscriere. În prezent, funcția de conducere de la Agenția din Alba este deținută, interimar, de șef serviciu Liviu Florea. Contactat telefonic, acesta ne-a explicat că nu intenționează să se prezinte de concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. aiudean

    luni, 18.03.2013 at 11:36

    Binenteles ca Florea nu se prezinta la concurs,fiindca stie cum a ajuns acolo!Un soricel pdlist micut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax