Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri pentru ocuparea posturilor de medic şef secţie şi farmacist şef la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud

Publicat

Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a anunţat organizarea concursurilor pentru posturile de medici şefi la Secţiile Pneumologie I şi II TBC, dar şi pentru postul de farmacist şef şi asistent medical pe perioadă determinată, la Pneumologie I. Doar la secţia de Pneumologie II şi pentru postul de farmacist şef s-au înscris candidaţi. Concursul pentru postul de medic şef la Secţia de Pneumologie I se va organiza din nou, la o dată ulterioară.

Concursul pentru asistent medical se desfăşoară marţi, iar cel pentru medic şef este programat pentru data de 2 aprilie. Aceeaşi dată este anunţată şi pentru concursul destinat ocupării postului de farmacist şef la Farmacia cu circuit închis a spitalului.

Concursul pentru ocuparea postului de medic şef secţie cuprinde proba scrisă, interviu – susţinerea proiectului de management şi proba clinică sau practică. Candidatul înscris pentru acest post este medicul Manuela Safta.

Proba scrisă va avea loc în data de 2.04.2012, ora 10.00, la sediul Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud.

Pentru postul de farmacist şef la Farmacia cu circuit închis a spitalului s-a înscris candidata Iuliana Şargu.

Concursul pentru postul de medic şef la Secţia de Pneumologie I se va organiza din nou, pentru că nu s-a înscris niciun candidat. La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel putin 5 ani în specialitatea postului, pe care o practică în mod curent şi în care sunt confirmaţi prin Ordin al M.P., respectiv candidaţi care au obţinut atestatul în managementul serviciilor de sănătate şi cei care depun declaraţie pe proprie răspundere că vor obţine acest atestat în maxim un an de la numirea în funcţie.

Pentru proiectul de management, trebuie prezentat planul de îmbunătăţire a managementului secţiei/laboratorului/serviciului medical pentru care concurează candidatul, cu încadrarea în bugetul alocat.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud are, din 2010, 120 paturi, repartizate în cele două secţii: Pneumologie I (60 de paturi cu compartiment TBC, 37 paturi Pneumologie, 23 paturi TBC) şi Pneumologie II TBC (60 paturi TBC). Serviciile medicale sunt asigurate de 5 medici pe secţii, dintre care 4 medici primari pneumologi, un medic specialist pneumolog, un medic specialist laborator, un medic specialist pneumolog cu atribuţii în Dispensarul TBC şi  26 de asistente medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax