Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Concursuri și desene pe asfalt realizate de elevi alături de polițiștii de la IPJ Alba

Publicat

Copii de la mai multe școli din Alba au avut ocazia să cunoască polițiștii mai bine în cadrul unor activități premergătoare Zilei Internaționale a Copilului. Concursuri, desene pe asfalt, autospeciale, nimic nu a lipsit din „arsenalul” polițiștilor în cadrul activităților alături de cei mici.

Poliţiştii din cadrul poliţiilor oraşelor Baia de Arieş şi Teiuş şi cei de la Postul de Poliţie Bistra au fost alături de copii, în cadrul unor activităţi organizate împreună cu unităţi de învăţământ şi instituţii publice, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

Poliţiştii le-au explicat celor mici regulile de circulaţie rutieră, reguli de comportament antivictimale, pentru perioada vacanţei de vară şi nu numai şi i-au încurajat în exprimarea talentului la competiţiile de desene pe asfalt.

Copiii au fost interesaţi de meseria de poliţist şi au evidenţiat, în desenele lor, imagini cu poliţişti şi autospecialele de poliţie.

Poliţiştii din Teiuş au organizat concursuri de cunoaştere a regulilor de circulaţie şi de conducere a bicicletei şi, cu sprijinul Primăriei Teiuş, i-au premiat pe participanţi.

Activităţile poliţiştilor din Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, vor continua, atât mâine 1 Iunie cât şi pe parcursul săptămânii următoare.

Copiii din Alba Iulia, sunt aşteptaţi, mâine, 1 Iunie, în Piaţa Cetăţii din municipiu, pentru a participa la un concurs de biciclete şi pentru a sărbători, alături de poliţişti. Activităţile vor fi organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax