Connect with us
Publicitate

AIUD

Condamnare pentru un deținut al Penitenciarului Aiud, după ce polițiștii au auzit zgomote puternice în celulă. Ce s-a întâmplat

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un bărbat care a fost închis la Penitenciarul Aiud a primit o nouă pedeapsă după ce a spart două geamuri ale camerei de detenție în care se afla. 

Cazul s-a produs în urmă cu aproape doi ani, pe data de 20 ianuarie 2022, iar motivul pentru care deținutul a făcut cioburi două geamuri a fost unul simplu: nu a fost transferat la alt penitenciar. 

În data de 19 septembrie 2023, bărbatul, a mai primit o pedeapsă pentru distrugere.

Cazul a fost relatat de agenții de peniteciar care au fost martori în dosar.

Potrivit agenţilor de poliție penitenciară, aceștia au arătat că ”la data de 20.01.2022, în timp ce își desfășurau activitatea pe secția E1 a penitenciarului, au auzit în jurul orei 10.50 zgomot în camera de deținere E1.33, în care era cazat individual inculpatul.

De asemenea, martorii au arătat că s-au deplasat la camera respectivă de deținere, unde au constatat faptul că erau sparte două geamuri.

Cu ocazia declarațiilor date în calitate de suspect/inculpat în faza de urmărire penală,  a recunoscut faptul că a spart geamurile din camera de deţinere, fiind nemulțumit de faptul că nu a fost transferat la alt penitenciar”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa de distrugere a mai fost condamnat la 4 luni de închisoare.

Momentan decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax