Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condamnare pentru un tânăr care a făcut un scandal monstru în secția de Poliție din Alba Iulia: Monolog cu amenințări și injurii

Publicat

politie mascati

Un tânăr din Bistra Daniel R., implicat în mai multe incidente în ultimii ani, a primit o condamnare la Curtea de Apel Alba Iulia. Este vorba despre un dosar pentru ultraj și tulburarea liniștii publice. 

În data de 30 ianuarie 2024, acesta și-a aflat pedeapsa finală, din partea magistraților instanței superioare. Fapta pentru care a fost condamnat a avut loc în data de 1 februarie 2022. 

Ceea ce părea a fi o intervenție la un caz simplu din Alba Iulia s-a transformat pentru polițiștii și jandarmii prezenți într-un scandal monstru, în sediul IPJ Alba.

Un scandal cu amenințări cu pumni în masa și un monolog al tânărului. Toata interacțiunea a fost filmată cu body-cam-urile polițiștilor, iar mare parte din fragmente au fost prezentate instanței.

De la ce a pornit scandalul

Polițiștii au intervenit în seara de 1 februarie, după un apel la 112. Tânărul, beat, a plecat de la Bistra la Alba Iulia. Ajuns în oraș, a intrat într-un bloc de pe strada Șincai, unde locuia iubita sa.

A început un scandal, timp în care a lovit-o pe o prietena a iubitei sale care se afla în apartament cu ea. A urmat un scandal în fața blocului, moment în care au ajuns polițiștii.

CITEȘTE ȘI: Cine este tânărul din Bistra care a făcut scandal în Alba Iulia. A fost arestat la domiciliu și este cercetat pentru ultraj

După ce l-au ridicat și l-au dus la secție atunci a început să facă scandal în mașina de poliție, dar mai ales la secție.

Monolog în secția de poliție cu amenințări și injurii

În timp ce se afla într-o cameră din secția de poliție, tânărul a început să îi amenințe pe oamenii legii. Acesta vorbea la plural, și se ridica de pe scaun. Un jandarm îl păzea și îl așeza înapoi pe scaun, se arată în motivarea instanței.

 (vai…când ies eu de acolo ce vă fac!”, „ce vă fac eu când ies de acolo!”, „dacă nu mă retrag eu cu voi în munți în țeapă!”, îi vai și amar de …voastră ce vă fac eu, bă, fraierilor!”, „ dacă nu vă fac eu numai girofare pe drumuri”).

îşi îndreaptă privirea direct înspre agentul de poliţie, gesticulând amenințător, bătându-se cu pumnul în palmă, cu palma și cu pumnul în piept, smulgându-și masca de pe faţă, dându-și o palmă singur peste față, bătând violent cu palma în masă etc., spunându-i persoanei vătămate „Bă, dacă nu-mi dai 6 ani, crede-mă că te caut, e camera acolo și înregistrează, dacă nu îmi dai 6 ani acuma, te caut!”,

Bă, cu câți mă bagi în celulă? Că pe toți îi omor acolo și le beau sângele și îți arăt că tot ies de acolo!”, o să îți moară ție neamul…!”, tu crezi că e nevoie de mascați să mă țină să nu sar la tine? Mi-ar fi milă să te lovesc, mă!”, „…fac 40 de ani și pentru tine și pentru toți!”,

„Când îmi dați drumul, bă, să vă arăt eu cum se umblă cu cagulă pe față!” „…poate să mă lege și 40 de ani, că, bă, tot lângă mine ai să ajungi. Și când vii și te ..în cur acolo la pușcărie și te iau așa, dacă nu te găurez eu pe tine, ascultă așa!…”, „cât îmi dai, mă, că tu nu scapi de mine!”, „să îți arăt că îs pe … mea, mă”, ba chiar trecând în câteva rânduri la o atitudine provocatoare directă și explicită, ridicându-se de pe scaun amenințător pentru a fi față în față cu persoana vătămată, căreia îi spune pe un ton agresiv „hai să ne punem la o vorbă, mă! Cât îmi dai, mă? Dă-te, mă, tu cu mine față în față și spune-mi că nu ți-i teamă de mine! Fă plângere împotriva mea și spune că ți-i teamă și spune-mi cât îmi dai!”, inculpatul fiind oprit doar la intervențiile unui jandarm, care se interpune permanent între persoana vătămată și inculpat, pe care îl prinde de brațe și îl pune înapoi pe scaun”, au notat magistrații.

Pedeapsa primită

În primă instanță, acesta a fost condamnat la Judecătoria Alba Iulia, la o pedeapsă totală de un 1 an și 3 luni închisoare (cu suspendare) la care s-a adăugat amenda penală în cuantum de 3.000 lei.

Acesta mai avea și o altă pedeapsă pentru conducere sub influența alcoolului. După pedeapsa de la instanța de fond, tânărul a făcut apel, iar dosarul s-a judecat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

În data de 30 iauarie 2024, magistrații au respins apelul acestuia și au păstrat pedeapsa. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PAPUSERESCU ROMANESCU

    miercuri, 31.01.2024 at 08:42

    mocan agresiv , la bulau cu el !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax