Connect with us
Publicitate

AIUD

Condamnat la 28 de ani de închisoare, continuă să facă probleme și după gratii. Distruge bunuri din Penitenciarul Aiud

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un tânăr de 31 de ani, condamnat la 28 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie și furt continuă să facă probleme și în spatele gratiilor.

Deranjat că împărțea o cameră de detenție cu alte două persoane, Mihai Bîrcea a spart cu pumnul geamul de la celulă.

Pentru fapta sa și pentru a recupera prejudiciul în valoare de 27 lei, Penitenciarul Aiud l-a acționat în instanță pe bărbat.

Cariera infracțională a lui Mihai Bîrcea a început încă de când acesta era minor, fiind condamnat pentru furt calificat. Momentan se află încarcerat la Penitenciarul Aiud unde are de executat 28 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie și furt.

Chiar în fața unei asemenea pedepse, tânărul creează probleme și în spatele gratiilor. Potrivit rechizitoriului întocmit de către Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud ” în data de 16.06.2017, se afla în camera E.1. 10 din cadrul Penitenciarului Aiud, cu persoanele private de liberate F.A și S.N.D.

În jurul orei 19.45 inculpatul a distrus cu intenție un geam de la fereastra de la camera de detenție, lovindu-l cu pumnul, fiind nemulțumit de faptul că împarte camera de detenție cu celelalte persoane private de liberate. Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin fapta comisa este de 27 de lei (nerecuperat)” se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Mai mult, deținutul nu este la prima abatere de acest gen. Chiar după ce a comis fapta, potrivit aceluiași document cititat, bărbatul a fost sancționat de mai multe ori disciplinar pentru distrugerea bunurilor din penitenciar.

În data de 24 aprilie, Mihai Bîrcea a fost trimis în judecată pentru distrugere, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax