Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condamnat la şase ani închisoare pentru trafic internaţional de droguri. Pedeapsă la Alba Iulia pentru un bărbat din Bucureşti

Publicat

canabis

cannabis Şase ani şi opt luni de închisoare. Este pedeapsa decisă de Tribunalul Alba în cazul unui bărbat din Bucureşti judecat pentru trafic internaţional de droguri. Stelian Neagu a fost prins în flagrant în mai 2015 şi de atunci se află în arest preventiv. Bărbatul mai are o şansă în instanţă, pentru că hotărârea Tribunalului nu este definitivă.

Neagu a fost trimis în judecată în 8 august 2015, pentru trafic internaţional de droguri. A fost reţinut de procurori DIICOT Alba Iulia în 13 mai, când a fost surprins în flagrant cu un cântar electronic şi cannabis asupra sa.

În final, anchetatorii au găsit aproape 2 kilograme de cannabis în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Drogurile au fost transmise din Spania prin intermediul unui colet.

Inculpatul a fost reţinut la momentul în care a ridicat coletul cu drogurile.

Judecătorul de la Tribunalul Alba a dipus returnarea către acesta a unor mari sume de bani descoperite de procurori la percheziţie. Este vorba despre circa 45.000 de euro şi peste 82.000 de lei. Cel mai probabil, procurorii nu au putut demonstra că banii provin din activitatea ilegală de trafic de droguri.

Decizia a fost pronunţată la Tribunalul Alba în 25 septembrie 2015 şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

sursa: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax