Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Condamnat pentru tentativă de omor: Cinci ani de închisoare pentru un bărbat din Alba, după ce l-a agresat pe un tânăr de 18 ani, în satul Vingard

Publicat

inchisoare

inchisoareTribunalul Alba l-a condamnat pe un bărbat în vârstă de 53 de ani la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. În iulie 2016, acesta l-a înjunghiat pe un tânăr de 18 ani, după un conflict spontan.

Scandalul s-a produs în 24 iulie 2016. “Pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau în faţa unui magazin din satul Vingard, comuna Şpring, judeţul Alba, inculpatul Lupu Remus, în vârstă de 53 ani, i-a aplicat persoanei vătămate A.N.R., în vârstă de 18 ani, o lovitură cu un corp tăietor-înţepător în zona abdomenului, cauzându-i leziuni care i-au pus viaţa în pericol şi au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă”, transmiteau la acel moment procurorii de pe lângă Tribunalul Alba.

Remus Lupu a fost arestat preventiv şi trimis în judecată pentru tentativă de omor.

În 28 noiembrie, Tribunalul Alba a hotărât condamnarea inculpatului la 5 ani de închisoare cu executare. Bărbatul trebuie să-i achite victimei despăgubiri civile în valoare de 30.000 de lei. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Minuta deciziei de la Tribunalul Alba: Condamnă pe inculpatul Lupu Remus, fiul lui Remus şi Aurelia, …, arestat preventiv în cauză, aflat în prezent în Penitenciarul Aiud, – la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Admite în parte acţiunea civilă formulată în cauză de partea civilă şi, în consecinţă, obligă pe inc. Lupu Remus la plata sumei de 30.000 lei despăgubiri civile în favoarea acestei părţii civile. În baza art. 404 alin. 4 lit. f Cpp dispune restituirea către persoana vătămată/parte civilă Anghel Nicolae Raul a următoarelor bunuri: – una pereche pantaloni blugi de culoare gri; – una pereche pantofi adidaşi de culoare gri deschis cu barete scai; – una pereche şosete de culoare negru cu roşu; bunuri aflate în coletul nr. 1 ataşat dosarului de urmărire penală şi depuse în Camera de corpuri delicte a Tribunalului Alba”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax