Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Condamnat pentru violenţă în familie, prins de poliţiştii din Alba. Un bărbat din judeţul Vaslui, urmărit naţional, a fost depistat la o fermă de animale din Lancrăm

Publicat

inchisoare

penitenciarul-aiudUn bărbat de 47 de ani din judeţul Vasliu, urmărit la nivel naţional pentru violenţă în familie, a fost prins de poliţişti, la o fermă de animale din Lancrăm. Acesta a fost transportat la Penitenciarul Aiud, având de executat opt luni de închisoare.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe B.M., de 47 de ani, din Armăşeni, judeţul Vaslui, posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel naţional din data de 8 ianuarie 2015.

Poliţiştii l-au depistat pe condamnat la o fermă de animale din localitatea Lancrăm, judeţul Alba şi l-au depus în Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

B.M. este condamnat, din data de 30.12.2014, de Judecătoria Huşi, la executarea unei pedepse privative de libertate de 8 luni închisoare, întrucât, aflându-se în stare de ebrietate, i-a ameninţat şi agresat, în repetate rânduri, pe membrii familiei sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax