Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Condamnaţi pentru tâlhărie şi furt. Doi bărbaţi, din Alba Iulia şi Aiud, au ajuns după gratii. În total, au de executat 8 ani de închisoare

Publicat

inchisoare Doi bărbaţi cu condamnări penale pentru tâlhărie, respectiv furt au fost prinşi de poliţiştii din Alba, miercuri, şi transportaţi la penitenciar, pentru executarea pedepsei. În total, sunt 8 ani de închisoare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 7 septembrie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe N.M.I., de 27 de ani, din Alba Iulia. Tânărul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 5 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Tot miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Alba Iulia pe numele lui R.C., de 37 de ani, din Aiud. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. R.C. a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax