Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Condamnații pentru fapte de corupție își pierd pensiile speciale. Legea, adoptată de Parlament

Publicat

parlament

Parlamentul României a adoptat o lege inițiată de deputatul PNL de Alba, Florin Roman împreună cu deputatul Romeo Nicoară, care interzice acordarea pensiilor speciale pentru cei care au o condamnare definitivă pentru fapte de corupție.

Potrivit lui Florin Roman, această prevedere exista doar în cazul magistratilor și a parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali.

„Este un pas important făcut înainte! Până CCR se va pronunța pe legea de impozitare adoptată de Parlament, avem măcar garanția că niciun beneficiar de pensie specială care este condamnat pentru corupție nu ne va mai râde în față, iar după ispășirea pedepsei să se înfrupte din gustul delicios al unei pensii speciale.

A fost nevoie de o lupta colosală dusă în Parlament pentru ca acest proiect să devină lege, pentru ca PSD să fie obligat să rupă frăția cu pensiile speciale pe care le-a înființat prin tot soiul de legi speciale”, a transmis , într-un comunicat, deputatul Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    vineri, 03.07.2020 at 09:34

    egal cu zero,ca majoritatea scapa de mana justitiei,pensile speciale trebuie anulate,sunt o bataie de joc la adresa poporului ROMAN!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax