Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Conducătorii auto, din mediul rural, în vizorul polițiștilor. Amenzi aplicate pentru depășirea vitezei, alcool și permise auto suspendate

Publicat

Vineri, conducătorii auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost în vizorul polițiștilor. În cadrul unei acțiuni de pe raza județului, în mediul rural au fost suspendate 4 permise auto și aplicate sancțiuni de peste 30.000 de lei.

Poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră, de pe raza judeţului Alba, au organizat, vineri, în mediul rural, o acţiune în scopul asigurării unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

Cu această ocazie poliţiştii au aplicat 175 de sancţiuni contravenţionale, din care 131 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, 2 pentru alcool, 17 pentru neportul centurii de siguranţă, restul constituind alte abateri de la normele rutiere în vigoare. Valoarea amenzilor aplicate este de 32.650 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere, 2 fiind pentru alcool, 1 pentru viteză şi 1 pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. De asemenea poliţiştii au retras 1 certificat de înmatriculare.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax