Connect with us
Publicitate

SPORT

Conducătorii Unirii s-au strâns la stadion pentru a-i motiva pe fotbaliști, în finalul turului de campionat

Publicat

Miercuri, în jurul prânzului, oficialii echipei Unirea Alba Iulia au avut o ședință la stadion, iar principalul subiect a fost o discuție cu fotbaliștii.

Șefii ”alb-negrilor” au explicat jucătorilor că în această lună își vor încasa drepturile bănești (rate contractuale și prime) și au încercat astfel să-i motiveze pentru meciul de  sâmbătă. ”Băieții au întrebat de bani, dar, dacă ne gândim, s-a întârziat o zi. Le-am explicat că își vor încasa toți banii”, a declarat Marian Sarmeș, acționar FC Unirea Alba Iulia.

Sarmeș susține că ultimele două runde vor fi foarte importante pentru albaiulieni. ”Trebuie aduse toate punctele, să stăm liniștiți acolo, sunt pe locurile 3-4. Depinde de rezultate dacă vom ataca promovarea, dacă ne iasă e bine”, a mai spus Sarmeș.

Mihai Dăscălescu: ”Atacanții nu sunt datori, în fișa postului lor scrie că trebuie să înscrie”

Unirea Alba Iulia acuză unele probleme în ofensivă, iar acest lucru este ușor de sesizat. Chiar și așa, președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu are încredere în vârfurile echipei, că vor marca. ”Aștept ca atacanții să înscrie. Atacanții nu sunt datori, în fișa postului unui atacant scrie că ei trebuie să înscrie. Mi-aș dori să înscrie atacanții la meciul acesta și să aducă trei puncte”, a declarat Dăscălescu.

Unirea va întâlni sâmbătă, în fața propriilor suporteri, Juventus București, iar victoria în jocul de sâmbătă este necesară clubului din Cetatea Marii Uniri pentru a rămâne în urmărirea podiumului. ”E un meci dificil cu o echipă care dorește să acumuleze puncte, o echipă care are nevoie neapărat de puncte. Nu cred că suntem afectați de problemele de lot, orice jucător va intra în teren sperăm că va da totul. De asta avem un lot de 25 de jucători, acum poate le-a venit șansa unora să demonstreze că merită să joace titulari și să demonstreze în meciul de sâmbătă”, a mai spus Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia se află pe locul patru înaintea jocului de sâmbătă, cu 20 de puncte acumulate. Partida dintre cele două formații va avea loc  sâmbătă de la ora 11.00, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ciupanezu

    miercuri, 16.11.2011 at 23:36

    imi place cum suna. conducatorii s-au strans la stadion sa discute cu fotbalistii. ce sa discute, dupa ce ca dau dovada de incompetenta crasa si pierdem jucatori pe banda rulanta, ei vor sa vorbeasca cu jucatorii. iar aduc in iarna petarde pe 2, 3 luni care or sa plece liberi de contract. vedem acelasi film de vreo 2 ani de zile. hai ****.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax