Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducere nouă la DSVSA Alba. Vasile Spînu revine în funcția de director executiv al instituției

Publicat

Noul director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba este Vasile Spînu.

A fost numit, în 18 februarie 2022, prin ordin al președintelui Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

ANSVSA a emis, vineri, Ordinul nr. 544 pentru încetarea aplicabilității Ordinului nr. 301/03.01.2022 (cu privire la exercitarea cu caracter temporar de către dr. Ioan Martin a funcției de conducere vacante de director executiv, anunță DSVSA Alba

Ulterior, ANSVSA a emis Ordinul nr. 545 cu privire la delegarea atribuțiilor corespunzătoare funcției publice de conducere vacante de Director executiv al DSVSA Alba pentru dr. Vasile Spînu.

Acesta a mai exercitat funcția de director executiv în perioada decembrie 2019 – decembrie 2021.

Dr. Vasile Spînu are o experiență profesională de peste 23 de ani și lucrează în cadrul DSVSA Alba din anul 2000, după ce anterior a profesat în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară. A ocupat postul de preparator universitar, la disciplina Morfopatologie și diagnostic necropsic.

Este absolvent al USAMV Cluj-Napoca, al unui masterat în specializarea ”Diagnostic Paraclinic Medical Veterinar”. Are diplomă de studii postuniversitare în specializarea ”Administrație și Servicii Veterinare”, în cadrul aceleași universități. A absolvit mai multe cursuri/studii cu profil sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 21.02.2022 at 17:02

    Oare de ce o fi fost înlăturat în dec.2021 ? Nu a fost bun ? Atunci, acum de ce e bun ? Cine poate dezlega misterul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax