Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conducere nouă la Poliţia din Baia de Arieş. Comisarul Nicolae Coteţ, înlocuit în funcţie de inspectorul Grigore Sorin Popa

Publicat

pol

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba a decis înlocuirea de la conducerea Poliţiei Baia de Arieş a comisarului Nicolae Coteţ cu inspectorul de poliţie Grigore Sorin Popa. Hotărârea a fost anunţată în şedinţa de evaluare a rezultatelor obţinute de subunitatea de poliţie pe primele patru luni ale anului.

Vineri, la Poliţia Orașului Baia de Arieş, în prezenţa chestorului principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a avut loc activitatea de evaluare a rezultatelor obţinute la nivelul acestei subunităţi de poliţie şi a Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, pe primele patru luni ale anului acesta. În cadrul ședinței, comisarul de poliţie Nicolae Coteţ a fost eliminat din funcția de șef Poliţiei Orașului Baia de Arieş şi numit în funcţia de ofițer de investigaţii criminale în cadrul Poliţiei Orașului Abrud. La conducerea poliţiei Oraşului Baia de Arieş a fost numit inspector de poliţie Grigore Sorin Popa.

Prin prisma rezultatelor obţinute în această perioadă de către poliţiştii din Baia de Arieş, acesta a subliniat necesitatea intensificării activităţilor pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, precum şi în vederea prevenirii şi combaterii delictelor silvice, prin organizarea de acţiuni punctuale, împreună cu factorii responsabili, în baza Planului de acţiune „Scutul pădurii”.

În cadrul acestei şedinţe, a fost prezentată dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, prin care, începând cu data de 1 iunie, comisarul de poliţie Nicolae Coteţ, la cererea sa, a fost eliberat din funcţia de şef al Poliţiei Orașului Baia de Arieş şi numit în funcţia de ofițer de investigaţii criminale în cadrul Poliţiei Orașului Abrud.

Cu aceeaşi dată, la conducerea poliţiei Oraşului Baia de Arieş a fost numit inspector de poliţie Grigore Sorin Popa, care din anul 2011 a îndeplinit funcţia de şef al Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş.

Noul şef al Poliţiei Oraşului Baia de Arieş este absolvent al Şcolii de agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2000 şi a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „1 Decembrie Alba Iulia”. În perioada 2000 -2008, a îndeplinit funcţii de ajutor şef de post la posturile de poliţie Iara (judeţul Cluj), Ponor şi Poşaga (judeţul Alba), iar în anul 2008, în urma unui concurs organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, a trecut în corpul ofiţerilor de poliţie. ocupând funcţii de ofiţer de ordine publică la Poliţia oraşului Abrud şi ofiţer de investigaţii criminale în cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni. Este căsătorit şi are un copil.

Prin aceeaşi dispoziţie, începând cu data de 1 iunie, Secţia nr. 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, care coordonează posturile de poliţie comunale Lupşa, Poşaga, Ocoliş şi Sălciua, trece din arondarea Poliţiei oraşului Câmpeni la Poliţia oraşului Baia de Arieş.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Circotasul

    vineri, 31.05.2013 at 14:55

    Si fotografia ce legatura are cu articolul? Absolut nici una, in afara de faptul ca persoanele din foto sunt din aceeasi institutie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax